Türk Kızılay Çubuk Şubesinden her gün 1500 kişiye sıcak yemek

Türk Kızılay Çubuk Şubesinden her gün 1500 kişiye sıcak yemek

Türk Kızılay Çubuk Şubesi, hayırseverlerin desteğiyle ramazanda her gün 1500 kişiye 3 çeşit yemek sunmaya başladı.

Türk Kızılay, ilçede Kaymakamlık ve belediye ile Çubuk Yardım Eli Platformu desteğiyle ihtiyaç sahipleri ve ilçede misafir edilen depremzede ailelere yönelik sıcak yemek hizmeti sunuyor.

Ramazan dolayısıyla Barbaros Mahallesi'ndeki Türk Kızılay'a ait sosyal tesislerde gönüllülerce hazırlanan 3 çeşit yemek, yine aynı noktadan ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Çubuk Belediyesinin de destekleriyle aşevine gelemeyenlerin yemekleri gönüllüler tarafından evlerine götürülüyor.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, iftarda sıcak yemek dağıtımının ramazan sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Özverili çalışmalarından dolayı Türk Kızılay ekibine ve ilçedeki tüm sivil toplum kuruluşları ile Çubuk Yardım Eli Platformu üyelerine teşekkür eden Demirbaş, şunları kaydetti:

"Tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını tebrik diyorum. Tüm ramazan boyunca günlük 1500 kişiye sıcak yemek dağıtımı yapılacak. Buraya gelemeyen vatandaşlarımızın da yemeklerini evlerine göndereceğiz. İlçe halkı olarak depremin ilk anından itibaren hem deprem bölgesine hem de ilçemize gelen depremzede kardeşlerimiz için el birliğiyle çok güzel çalışmalar yapıldı. İnşallah bu çalışmaları Çubuk Yardım Eli Platformu olarak daha geniş kitlelere ulaştırmak adına devam ettireceğiz. Allah tüm emeği geçen kardeşlerimizden razı olsun, yapılan yardımları kabul etsin inşallah."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum