Traktör Evin Yatak Odasına Girdi

Traktör Evin Yatak Odasına Girdi

Gökçedere'de traktörün iki katlı bir evin duvarına çarpıp yatak odası kısmına girmesi sonucu sürücünün eşi yaralandı

Geçtiğimiz yılda aynı ayda traktör kazası olmuş ve bir kişi hayatını kaybetmişti. Aynı yerde ikinci kaza yaşanması mahalleliyi ayağa kaldırıdı. 

Gökçedere'de traktörün iki katlı bir evin duvarına çarpıp yatak odasına girmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Bilal Garip yönetimindeki 06 CEV 89 plakalı traktör, Gökçedere Mahallesi'nde Nihat Yeşiltaş'a ait 2 katlı evin duvarını yıktıktan sonra yatak odasına girdi. Kazada, traktörün sürücüsü Bilal Garip hafif şekilde yaralanırken eşi Naciye Garip kol ve bacaklarından yaralandı.

Hafif yaralanan Bilal Garip'e sağlık ekiplere olay yerinde müdahale etti, eşi Naciye Garip ise Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Gökçedere'de traktörün iki katlı bir evin duvarına çarpıp yatak odası kısmına girmesi sonucu sürücünün eşi yaralandı.Traktör ise kaza yerine gelen başka bir traktör ve vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Öte yandan ev sahibi Yeşiltaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, yemek yedikleri sırada şiddetli bir ses duyduklarını ve aniden evden çıktıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bir anda büyük bir ses geldi ve traktörün eve girdiğini gördük. Hepimiz evdeydik. Çok korktuk ve hemen dışarı çıktık. Geçtiğimiz yıl yine aynı ayda bu kazanın aynısını yaşamıştık. O zaman ki kazada malesef bir kişi hayatını kaybetmişti. Ev başımıza yıkılmadan yetkililerin bu yola bir çözüm bulmasını istiyoruz. Bir an önce önlem alınmasını istiyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.