Topkapı Atış Poligonuna Gittiniz Mi?

Topkapı Atış Poligonuna Gittiniz Mi?

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Aile Yaşam Merkezi’nin arkasında Topkapı Spor Sarayı’nda açılan ‘Topkapı Atış Poligonu’na gittiniz mi? .Çubuk’ta bir ilkin gerçekleştirildiği Atış Poligonunda ilçe halkı hem eğleniyor hem de streslerini atıyorlar.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Aile Yaşam Merkezi’nin arkasında Topkapı Spor Sarayı’nda açılan ‘Topkapı Atış Poligonu’ hizmete girdi.
Çubuk’ta bir ilkin gerçekleştirildiği Atış Poligonunda ilçe halkı hem eğleniyor hem de streslerini atıyorlar.

2dsc_0640.jpg
Müşterilerine kalitesi ve hizmetiyle farklı bir futbol deneyimin yaşatıldığı Topkapı Spor Sarayı’nda ‘Airsoft Atış Poligonu’, boks makinası, sıcak içecekler ve meşrubat çeşitleri bulunuyor. Atış poligonunda, gerçeğini aratmayan silahlar ile hedefleri vurmaya çalışıyorsun. Üstelik açılış nedeniyle indirimli fiyatlara bu deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

2dsc_0647.jpg
-Çubuk’un İhtiyacı Vardı
Düğünlerde Asker uğurlamalarında insanlar rast gele tehlikeli atışların yaptığı ve bir çok can ve mal kaybına neden olan Çubuk’ta böyle bir poligonun açılması, toplumsal bir sonunun çözümüne de büyük destek vereceği belirtildi.

2dsc_0650.jpg
Bu tesisi silahla atış yapmadan duramayanlar için ve sıkıntısı veya stresi olanlar için birebir. Ateş ettikçe feraha kavuşacaklar. Sadece yetişkinlere değil, küçüklere de hitap ediyor. Bu tesis özellikle günün stresinden kurtularak eğlenmek isteyen herkesin uğrak mekanı haline gelecek. Airsoft Atış Poligonu’nda gerçek silahların bire bir benzeri olan ürünler kullanılıyor.

2dsc_0659.jpg
-Keyifli Dakikalar
ATIŞ yapmak için atış bölmesine giren nişancılar, hedeflere nişan alarak 15 atış gerçekleştiriyor. İsteyen vatandaşlar keyif almak ve stres atmak için atış yapmaya gidebildiği gibi, isteyenler kendi aralarında atıcılık düellosu gerçekleştirebiliyor. Airsoft atış poligonunun insan sağlığını tehdit edecek hiçbir tehlikesi bulunmuyor.

2dsc_0662.jpg
Airsoft Nedir?
AİRSOFT, 1970’lerde Japonya’da ortaya çıkmıştır. İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra Amerika Birleşik Devletleri’nin Japonya’ya uygulattığı kanuni değişikliklerden dolayı Japonya’da sivillerin ateşli silahlara sahip olması mümkün değildi. Bunun üzerine, Japon tasarımcılar 1970’lerin ortasına doğru Airsoft’u geliştirdiler. Görünüşleri ağır bir şekilde gerçek silahı andıran, nişangah ve tetik sistemleri ile günümüzde atıcılık eğitimleri, spor, oyun ve eğlence amaçlı kullanılmaktadır. Airsoft atış poligonunda gerçeğiyle bire bir aynı boyutta ve özellikte olan silahlarla atış yapılıyor. Bu özellik, atış yapanlara gerçek silah kullanmanın verdiği hazzı verdiği gibi, atışların gerçekçi olmasını sağlıyor. Airsoft atış poligonu silahlarını gerçek silahlardan ayıran özellik ise barut yerine elektrik mekanizması ile çalışması ve mermi yerine boncuk atması…

2dsc_0669.jpg2dsc_0679.jpg2dsc_0684.jpg2dsc_0687.jpg2dsc_0696.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.