TOKİ'nin sunduğu bu fırsat kaçmaz !

TOKİ'nin sunduğu bu fırsat kaçmaz !

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), protokol yolunda yaptırdığı 560 sosyal konutu, kura yöntemi ile kasım ayında satışa çıkarıyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), protokol yolunda yaptırdığı 560 sosyal konutu, kura yöntemi ile kasım ayında satışa çıkarıyor.

TOKİ'den yapılan duyuruya göre, Karacaören mevkiinde bulunan konutlar için başvurular 3 Kasım'da başlayacak. Halk Bankası'nın aracılık edeceği satışlar için son başvuru tarihi 21 Kasım olarak belirlendi. Konutlardan alabilmek için Ankara'da 3 yıldır oturuyor olma şartı aranacak.

BAŞVURU BEDELİ 2 BİN YTL

Büyüklükleri brüt 93- 95 metrekare arasında bulunan 2+1 odadan oluşan konutların fiyatları, 48 bin 254 YTL ile 61 bin 861 YTL arasında değişiyor. Konut satışlarında 2 bin YTL başvuru bedeli alınacak. Diğer başvuru sahipleri için, 26 Kasım'da kura çekilecek. Hak sahipleri, konut bedellerini, peşin ödeyebileceği gibi, bedelin yüzde 10, 15 veya 25'ini peşin ödeyerek taksitli ödeme imkanlarından da yararlanabilecek.

YÜZDE 10 PEŞİNAT 120 AY TAKSİT

Konut bedelinin yüzde 10'unun peşin ödenmesi halinde 96 ay, yüzde 15'inin peşin ödenmesi halinde 108 ay, yüzde 25'inin peşin ödenmesi halinde 120 ay vade imkanı sağlanacak. Başlangıç taksiti, ödenen peşinat oranına göre 300 YTL ile 580 YTL arasında değişiyor. Konutlar, sözleşme tarihinden itibaren 16 ayda hak sahiplerine teslim edilecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.