Terörü Protesto ve Şehitleri Anmak İçin Pedal Çevirdiler

Terörü Protesto ve Şehitleri Anmak İçin Pedal Çevirdiler

Karagöl'de bisiklet süren grup, Terörü protesto ve şehitleri anmak için Ankara'dan Karagöl'e pedal çevirdi.

Çubuk Belediyesi ve Bisiklet Gönül Birliği tarafından düzenlenen etkinlikte bisikletliler, son günlerde yaşanan terör olaylarına dikkat çekmek için Ankara'danKaragöl'e pedal çevirdi.

Çubuk Belediyesi ile Bisiklet Gönül Birliği tarafından organize edilen etkinlikle bisikletliler yaklaşık 140 kilometre pedal çevirdi.

Organizatörlüğünü Bisiklet Gönül Birliği yaptığı ve Ankara'daki bazı bisikletçilerin de destek verdiği etkinlik kapsamında toplanan yaklaşık 50 bisikletçi, son zamanlarda yaşanan olaylar neticesinde hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak için bir araya geldi.

Birinci etabı Ankara'da başlayan ve Karagöl'de tamamlanan etkinliğin ikinci etabında ise Karagöl'de başlayarak Ankara Ulus'a kadar pedal çeviren gruba emniyet güçleri de eşlik etti. 

Karagöl'de bir süre dinlenen ve kendilerine ikramların yapıldığı bisikletlilerin 2'inci etap startını Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan verdi.

Bisikletliler "En büyük asker bizim asker" ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye slogan atarak, bisikletlerinin farlarını yaktılar.

İlçe merkezi'ndeki Atatürk Parkındaki Atatürk anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve yapılan duanın ardından organizasyon sona erdi.

Kaynak:https://www.haberler.com/teroru-protesto-ve-sehitleri-anmak-icin-pedal-7691679-haberi/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.