TERÖR MAĞDURLARINDAN KINAMA

TERÖR MAĞDURLARINDAN KINAMA

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Kastamonu-Çankırı karayolunda Başbakanlık otobüsüne eskortluk yapan polis ekibine yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Avan, saldırıyla ilgili olarak yayımladığı mesajında, hain saldırıda bir polis memurunun şehit olduğunu, bir polis memurunun da yaralandığını anımsattı.

Avan, mesajında şunları kaydetti:

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting için Kastamonu'ya giden seçim konvoyunun ve polis ekiplerinin, Ankara'ya dönüşü sırasında Kastamonu-Çankırı karayolunun 25'inci kilometresinde teröristler tarafından el bombası ve otomatik silahlarla ateş açılmıştır. Bu hain saldırıda Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Recep Şahin'in şehit olduğunu, bir polis memurumuz da yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için görev yaparken şehit düşen polis memuru Recep Şahin'e Allah'tan rahmet, yaralı polisimize de acil şifalar diliyoruz. Polislerimize yapılan bu hain saldırıyı yapan teröristleri ve destekçilerini şiddetle ve nefret kınıyoruz. Şehit düşen polis memurumuz Recep Şahin'e Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, emniyet teşkilatına ve Türk milletine başsağlığı, yaralı polisimize de acil şifalar diliyoruz."

Terörden en çok canları yananlarının kendileri olduğunu vurgulayan Avan, ülke genelinde terör olayları son bulana kadar daha radikal tedbirlerin alınmasını ve uygulanmasını, ayrıca idam yasasının geri getirilmesini istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum