Terör mağdurlarından Kan Kardeşliği Projesi için teşkkür ziyareti

Terör mağdurlarından Kan Kardeşliği Projesi için teşkkür ziyareti

Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri, Çankırı’nın Şabanözü ilçesinde başlatılan ''Kan Kardeşliği Projesi'' için destek ve teşekkür ziyaretinde bulundular.

Çankırı’nın Şabanözü ilçesinde Kaymakamlık tarafından başlatılan ve büyük ilgi gören ‘Kan Kardeşliği Projesi’ne destek vermek amacıyla Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve şehit yakınları, Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu’yu ve ilçedeki resmi kurumları ziyaret etti.

 Şabanözü ilçesinde Şehit yakınları ve gazileri yakından takip etmek ve sorunlarına hızlı çözüm bulmak amacıyla her bir ailenin ilçedeki ayrı bir kurum müdür ve amiri ile kan kardeşi yapıldığını hatırlan Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Avan, bu projenin tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini söyledi.

Şabanözü’ndeki şehit yakınları ve gazilerin kendilerine projeden övgüyle bahsettiklerini anlatan Avan, ''Projeyi hayata geçiren Sayın Kaymakam Cuma Çotu ve ekibini yakından tanımak istedik. Bu güzel proje hakkında bilgi aldık ve bu uygulamadan dolayı dernek yönetimi olarak kendilerine şükranlarımızı ilettik.  Gerçekten tüm Türkiye’ye örnek olacak bir proje. Şehit ve gazilerimiz adına bu denli güzel faaliyetler yapanlardan Allah razı olsun'' dedi.

Şehit yakınları ve gaziler ile yakından ilgilenmenin herkesin görev ve sorumluluğu olduğunu ifade eden Kaymakam Çotu ise ''Biz bunu biraz daha özelleştirerek her Şehit yakınımızı bir kurum müdürümüze veya kurum amirimize kardeş yaptık. Bunun ismine kan kardeşi dedik'' şeklinde konuştu.

Teşekkür ziyaretine Dernek Başkanı Zeki Avan ile Şabanözü Gümerdiğin Belediye Başkanı Ramazan Çatalkaya, şehit bababaları Ramazan Gergin, Ahmet Şahin, Gazi Hasan Yalama ve dernek üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.