Terör Mağdurlarından İsrail'in Saldırısına Kınama

Terör Mağdurlarından İsrail'in Saldırısına Kınama

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından Gazze'ye yardım götüren uluslararası yardım konvoyuna yapılan saldırı kınandı.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından yapılan açıklamada; Gazze'ye yardım götüren uluslararası yardım konvoyuna sabaha karşı uluslararası sularda İsrail askerleri tarafından “Mavi Marmara” adlı Türk yardım gemisine saldırı yapıldığını ve bu saldırıda 19 kişinin şehit edildiğini ve 30'a yakın kişinin yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.
İsrail askerleri tarafından Uluslar arası açık denizlerde, Gazze'ye mağdur durumda olan insanlara yardım götürmekte olan yardım gemisine yapılan saldırıda 19 savunmasız sivil insanların şehit edilmesi, 30'a yakın kişinin de yaralanması olayını şiddet ve nefretle kınıyoruz.
İnsanlıktan nasibini almayan ve sicili bozuk olan İsrail askerleri; bütün dünya kamuoyunun gözü önünde kadın, çoluk çocuk, yaşlı demeden insanları öldürdükleri bilinmektedir.
"İsrail masum sivilleri hedef alarak, insan hayatını ve barışçı girişimleri hiçe saydığını açık bir biçimde bir kez daha göstermiştir.
İsrail, elinde tek bir silah dahi olmayan, uluslararası sularda seyir halindeki, beyaz bayrak çekmiş, sadece insani yardım amaçlı yük taşıyan bu gemilere yaptığı saldırı ile insanların hayatını hiçe sayarak dünya kamuoyunun gözü önünde katliam gerçekleştirmiştir.
Dünyanın birçok ülkesinden insani yardım amacıyla bir araya gelen tamamıyla sivil insanlardan meydana gelen gönüllü yardım kuruluşuna gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz.
Bu uğurda hayatlarını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına, başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.


                                                                ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİ
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.