Terör mağdurlarından başsağlığı

Terör mağdurlarından başsağlığı

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ve şehit yakınlarından oluşan bir grup Polis'e başsağlığında bulundu.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ve şehit yakınlarından oluşan bir grup, Diyarbakır'daki polis servis aracına yapılan hain saldırıda şehit olan emniyet güçleri için Çubuk Emniyet Müdürü Ali Sinop'a başsağlığında bulundu.

Başsağlığı ziyaretinde acılarının çok büyük olduğunu belirten Çubuk Emniyet Müdürü Ali Sinop, şehitlerin hesabının çok kısa zamanda sorulacağını belirterek, "Bu ülkeye hainlik edenlerin hesabı elbette sorulacaktır. Beş on kardeşimizi şehit etmekle bu ülkeyi böleceklerini zannetmesinler. Yüzlerce binlerce kardeşlerimiz arkadan yetişiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar bu vatanı bölemezler. Güvenlik güçlerimiz, hainleri en kısa zamanda yakalayıp bunların hesabını soracaklardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"Daha bir kaç gün önce toprağa verdiğimiz Aktütün şehitlerinin toprakları daha kurumadan Diyarbakır'dan gelen bu acı haber bizleri çok derinden üzmüştür" diyen Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan ise, "Terörden en çok canları yanan bizler, saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine ve silah arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyarette Emniyet Müdürü Ali Sinop'a Çubuk şehitlerinin resimlerinin bulunduğu bir tablo hediye edildi. Tabloyu alan Emniyet Müdürü Ali Sinop, bu güne kadar aldığı hediyelerin içerisinde en anlamlı ve en güzel hediyenin bu tablo olduğunu belirterek, makamının en güzel yerine asacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum