TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN İZMİRE YARDIM

TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN İZMİRE YARDIM

İzmir depreminde, mağdur olan depremzedelere, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği ve Çubuk Yavuz AVM tarafından battaniye yardımı yapıldı.

 
Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan yardım kampanyası ile ilgili yapmış olduğu açıklamada: İzmir depreminde, birçok vatandaşımız mağdur durumda kalmıştır. Şuan orada fakir ve zengin ayrı yapılmamaktadır. Mağduriyet yaşanmaktadır. Herkes kendi imkânları ölçüsünde yardımcı olmalıdır. Yaralar bir an önce sarılmalıdır. Bu depremde herkes bir bütün olmuştur. Acı da bir, tasa da bir, sevinçte bir olmuştur. İzmir depreminde yapılan dayanışma dünyaya bir örnek teşkil etmiştir.
Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Derneği olarak onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek için, imkânlarımız dâhilinde Çubuk Yavuz AVM ile birlikte her zaman olduğu gibi acil ihtiyaçlardan olan battaniye göndermeye karar verdik. Deprem bölgesine gönderilmek üzerine Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi tarafından düzenlenen kampanya çerçevesinde 41 adet çift kişilik yeni battaniyeler gönderilmiştir.
Derneğimize ve yapmış olduğumuz yardım kampanyalarına her zaman maddi ve manevi destekte bulunan Çubuk Yavuz AVM sahipleri Ramazan ve Mustafa Yavuz’a çok teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Bizleri hiçbir zaman geri çevirmemişlerdir.
Ayrıca, Türk Kızılay’ı Çubuk Şubesi Dernek Başkanı Selahattin Koç’a, yönetim kurulu üyelerine ve gönüllü çalışanlarına yapmış oldukları kampanyalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz.
Deprem bölgesinde gece gündüz demeden, kurtarma çalışmalarına katılan tüm gönüllü ve resmi görevlilerimize de başarılar temenni ediyoruz. Allah yardımcıları olsun, dedi.
Çubuk Yavuz AVM sahibi Ramazan Yavuz’da yapmış olduğu açıklamada: İzmir’de meydana gelen depremde, şuan mağdur durumda bulunanlara yönelik yapılan yardım kampanyasına, bizler de imkânlarımız nispetinde yardımcı olmaya çatıştık. Amacımız bu zor zamanlarda onların yanlarında olduğumuzu hissettirmektir dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.