Terör Mağdurları Derneğinden Basın açıklaması

Terör Mağdurları Derneğinden Basın açıklaması

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden Basın açıklaması yapıldı

Değerli Basın mensupları:

Bu aziz Vatanımızın birlik ve beraberliği için canlarını feda eden Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Gazi olan Askerlerimize acil şifalar diliyorum.

Her gün duyduğumuz Şehit haberleri yüreğimize ateş gibi düşmekte, bizleri derinden yaralamaktadır.Daha nereye kadar devam edecek bu kaç tane daha evladımızı kaybedeceğiz

İlçemizin 56 Şehit ve 21 Gazisi ile Ülkemizde terörle mücadelede nufusuna oranla en çok şehit ve gazisi olan bir ilçedir..Bundan dolayıdır ki İlçemizin önceden YEŞİL ÇUBUK diye anılan ismi son zamanlarda ŞEHİTLER DİYARI ÇUBUK olarak anılır olmuştur. Bu nedenle terörün ne demek olduğunu, terör belasından canı en çok yananlar olarak bizler çok iyi bilmekteyiz.

Ama bütün bunlara rağmen İlçemizin hiç bir zaman Devletine, Milletine ve kaderine isyan etmemiş: VATAN SAĞOLSUN diyerek acısını yüreğine gömmüştür.Bu da İlçemiz için ayrı bir gurur abidesi olmuştur.

Özellikle son zamanlarda  dozunu iyice artıran bölücü terör olaylarından dolayı ; Türk Silahlı Kuvvetleri sergilemiş olduğu kararlı tutumu ve Güneydoğuda yapmış olduğu operasyonları yürekten destekliyoruz.

Bölücü Vatan hayinlerini de Şiddetle ve Nefretle kınıyoruz.

        Zeki Avan

Yönetim Kurulu Adına

    Dernek Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.