Tek Bayan Aday Adayı Ağören adaylık müracaatını yaptı

Tek Bayan Aday Adayı Ağören adaylık müracaatını yaptı

Çubuk tarihinde ilk kez bir kadın aday adayı olan, Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı Raziye Ağören başvuru dosyasını İlçe Başkanı Tuncay Acehan’a verdi.

Bir bayan aday adayı olarak bu yola çıkmadan önce istişarelerde bulunduğunu belirten Raziye Ağören; “Ummadığım derecede çevremden ve özelliklede bayanlardan çok büyük destek aldım. Bu güne kadar bizi erkekler yönetti. Bu günden sonra da kadınlar yönetsin istiyorum. Bundan dolayı da aday adayı olmaya karar verdim. Kendim Çubuk"luyum ve Çubuk"ta yaşıyorum. İlçemi birçok alanlarda Türkiye"de hatta dünyada duyurmanın mutluluğunu yaşıyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarım gibi bende hazırladığımız projelerimiz ile İlçeme hizmet etmek istiyorum. Onun için yola çıktım. Aday olamadığım takdirde, aday olan arkadaşımla birlikte ilçem için çalışmaya devam edeceğim. Diğer aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan"da “ Bir bayan olarak Raziye hanımın aday adaylığı için müracaatta bulunması bizleri çok sevindirmiştir. Kendisine başarılar diliyorum. Bizler İlçe teşkilatı olarak tarafsızlığımızı koruyacağız. Tüm aday adaylarımıza aynı mesafede ve eşit olacağımıza söz veriyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum