Tatlıcı Cafe Yenilendi

Tatlıcı Cafe Yenilendi

Tatlıcı Cafe yenilen yüzü ile siz sevenleriyle buluştu.

        Kısa süre önce tadilata giren Tatlıcı Cafe yenilenen konsepti ile artık çok daha rahat ve şık bir mekân olarak alışveriş keyfine bir kahve molasıyla ara vermek isteyenlerin hizmetine girdi.

2008 de faaliyete geçen ve kısa sürede Çubuk’un en gözde mekanı olmayı başaran Tatlıcı Cafe’yi farklı kılan en önemli özelliği müşterilerine konforu ve kaliteyi bir arada sunuyor olması. Mekân samimi ve ev ortamı konforunda olması özelliği ile birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Haftanın her günü hizmet eren Tatlıcı Cafe yepyeni tasarımı ve etkinlikleriyle 2010'da yine Çubuk’un gözdesi...

tatlici3.jpg

 Kurulduğu günden bu yana Çubuk’ta en önemli mekânların başında yerini alan Tatlıcı Cafe, yenilenen yüzü ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Her iki katında 90 kişilik salonuyla, sunduğu kaliteli hizmeti, görsel açıdan da zenginleştiren Tatlıcı Cafe yenilenen yüzüyle sizi keyfe davet ediyor

Aynı zamanda doğum günü ve özel günlerinizde ailece ve arkadaşlarınızla rahatça buluşabileceğiniz nezih ve kaliteli bir ortam sunuyor.

tatlici6.jpg

 ZENGİN MÖNÜ, DAMAK TADINIZ İLE ARADIĞINIZ HERŞEY

Çeşitli kahvaltı seçeneklerinden, aperatiflere, sandviçlerden, tatlı, pasta çeşitleri, tüm unlu mamuller, fastfood ürünleri, pizza, kumpir, hamburger, tost çeşitleri, sandviçler, sosis tava, gözleme çeşitleri, sütlü tatlılar, sıcak, soğuk içecekler gibi geniş bir mönü ile hizmet veren Tatlıcı Cafe de waffle dayanılmaz lezzetlerin başında geliyor.

Baklava çeşitleri, müşterilerin özel günlerinde kuru ve yaş pasta, baklava siparişlerinin alındığı Tatlıcı Cafe, tamamen doğal ürünlerle ve halk sağlığını düşünerek, sattığı tüm ürünleri, yine Çubuk’taki geniş imalathanesinde yapıyor.

Yenilenen Tatlıcı Cafe ile büyük bir değişime giren Çubuk Simit Sarayı ve Tatlıcı Cafe İşletme Sorumlusu Aykut Yılmaz, amaçlarının tatlı ve simit kafe kültürünü Çubuk’ta yaşatmak ve bunun yanında herkesimden insanların rahatça gelip kahvaltı, diğer tatlı ve yemek çeşitlerini bulabilecekleri nezih bir ortam sunmak olduğunu söyledi.

 tatlici5.jpg

HER ŞEY DOĞAL, HAZIR HİÇ BİR ŞEY ALMIYORUZ

Gazetemize açıklama yapan Yılmaz, “Çubuk’ta böyle bir yerin eksikliği vardı. Öncelikle ben bir müşteri olarak kaliteli bir yer olsun istiyordum. İnsanlarda bu istek içerisindeydiler. İlk başta bazı tepkiler aldık. Çubuk için böyle bir yerin ağır geleceğini, bu işin burada olmayacağını söylediler. Bende Çubuklu olarak 2008 yılının ortalarında Çubuk’ta yaşayan insanların da daha lüks, kaliteli ve güzel hizmet almaları gerektiğini ve buna layık olduğumuzu düşünerek böyle bir yer açmaya karar verdim. Kısa sürede olumlu tepkiler aldık. Çubuk Simit Sarayının ardından 2. Şubemiz Tatlıcı Cafeyi açtım. İnsanlarda böyle bir özlem varmış. Kaliteli ürün yemek, kaliteli bir yerde oturup sohbet etme özlemleri olduğunu gördüm. Bunun yanı sıra ayrıca Çubuk’a bir iş sahası açtık. Çok sayıda personelimiz ile hizmet veriyoruz. En büyük mutluluk insana iş imkânı sağlamak” diye konuştu.

 dscn8654.jpg

TATLICI ÇUBUK’A KALİTEYİ GETİRDİ

Yılmaz sözlerine şöyle devam etti; “Burada çok değişik uygulamalar yaptık, salonu 2 kata çıkardık. Şimdi ister ailecek ister arkadaşlarınızla kahvaltı ve diğer fastfood ürünleri ile yemek yiyebilir aynı zamanda özel gün ve gecelerde parti yapma imkanı bulabilirsiniz. Temel ilkemiz “Yemeyeceğimiz ürünü müşteriye yedirmemek” Bunun içinde en kaliteli malzeme ve hammadde ile vasıflı, tecrübeli ustalar ile kaliteyi bir üst seviyeye çıkardık. Temizlik ve hijyenden taviz vermeden hizmet veriyoruz. Tüm ilçe halkımıza bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Daha kaliteli hizmet için çalışacağız. Herkesi mekânımıza davet ediyorum” dedi.

         Aynı zaman da Ankara’da en kaliteli ve bilinen pastane ve simit cafelerde hizmet vermiş olan Çubuk Simit Sarayı ve Tatlıcı Cafe ustabaşı ve işletme müdürü olan Yusuf Özen ve Mesut Köroğlu; Çubuk Simit Sarayı ve Tatlıcı Cafe’nin şimdiye kadar  diğer çalıştıkları yerlere oranla, çok daha temiz ve birinci kalite hammadde kullanılarak işletilen örnek işletmeler olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum