Taşkestiden Şok Açıklama

Taşkestiden Şok Açıklama

AKP Çubuk İlçe Teşkilatının feshedilmesinden dolayı görevin'den istifa eden İlhami Taşkesti konuyla ilgili olarak şok açıklamalar'da bulundu.

2.olağan kongre ile Ak parti ilçe başkanlığına seçildim.Kongreden bir gün önce listeyi yaptık, listeye ben hiç karışmadım .Belediye başkanım ve arkadaşlarım listeyi hazırladı, ben hiç müdahale etmedim.

Belediye başkanımızla bir yıl çok iyi çalıştık her dediğine tamam dedim ne zaman halkın şikayetlerini kendisine söylemeye başladım,halkla iç içe olması gerektiğini söyledim halkın içine çıkaramadım ve ben kötü oldum. Benim bugüne kadar menfaatimle hiç işim olmadı olmazda. Benim için önde gelen parti menfaati ve Çubuk oldu.Genel seçimlerde %74 oy aldık ,referandum da %89 evet çıktı. Partinin kapısı herkese sonuna kadar açık oldu.Ak parti kurucularını eski yönetimi ve çubuk halkını kucaklamam birilerini rahatsız etti.

İktidarımızın desteği ile Hastaneyi ,ilçe emniyet binasını,özürlüler okulunu,genel liseyi,sağlık ocağını ,ana okulunu Büyükşehir belediye başkanımızın desteği ile doğalgaz ve sıcak asfaltı aldık .Yolu, kanalizasyonu,suyu olmayan köy kalmadı .

Herşey yolunda giderken birilerin rahatı bozuldu ve bunlara dur dedi.Yönetimden 30 kişi istifa ettirildi.Bende uygun çalışma ortamı bulamadığımdan istifa etmek zorunda kaldım .

Görevimi huzur içinde yeni ilçe başkanına bırakacağım.Arkadaşım istediği takdirde her türlü yardıma hazırım .İlçe başkanı olduğum partime gerekirse bir nefer olarak çalışmaya hazırım.Beni üzen ülkenin birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu bu günlerde bu olayın olmasıdır.Bu olayda çubuk halkının gözleri önünde olmuştur.Takdiri çubuk halkına bırakıyor,hepinize saygılarımı sunuyorum…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum