Tandoğan:"Çubuk İkinci Bir Vakayı Kaldırmaz"

Tandoğan:"Çubuk İkinci Bir Vakayı Kaldırmaz"

Çubuk'ta belediye başkanlığına talip olmak ateşten gömlek giymek olduğunu belirten Tandoğan;"Çubuk İkinci Bir Vakayı Kaldırmaz"dedi.

Çubuk için elini değil, başını taşın altına koymaya hazır olduğunu belirten Ak Parti Çubuk Belediye Başkan A. Adayı Şevket Tandoğan, “Çubuk ikinci bir vakayı kaldırmaz” dedi.

Çubuk'ta belediye başkanlığına talip olmak ateşten gömlek giymek olduğunu belirten Tandoğan; “Bildiğiniz gibi 5 Aralık itibari ile Ak Partide Çubuk Belediye Başkan aday adaylığına müracaat ettim. Ben zaten partinin kurucu üyesiyim. Uzun yıllar bu görevde bulundum. Çubuk için bazı yatırımların getirilmesi için çalışmalarım oldu. Ayrıca ilçe teşkilatının kurulumunda çalışmalarda bulundum. Çubuk"un sorunlarını Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olmam dolayısıyla yakından biliyorum. Kendim Ağılcık"lıyım. Bu memleketin çocuğuyum. Memleketimi gerçekten çok seviyorum. Çubuk Ankara'mızın güzel şirin bir ilçesi insanlarımızda son derece hakikaten güvenilir ve vefakar insanlardır. Bu ilçemizde bütün güzelliklere rağmen beklenen atılımın yapılamadığına inanıyorum.'' dedi
Son aylarda yaşanan belediye ile alakalı bazı olaylarında kendilerini son derece üzdüğünü belirten Tandoğan, şunları söyledi; ''İşte ben bu olaylardan sonra zor ve yıpratıcı bir görev olan Belediye Başkanlığı görevine talip olmaya müracaat etmeyi ve tabirimizi hoş görürseniz kendim açısından zorunlu gördüm. Belediye Başkanlığının özellikle Çubuk Belediye Başkanlığının son derece sıkıntılı meşakkatli yıpratıcı ve yorucu bir görev olduğunu biliyorum ve burada Belediye Başkanlığına talip olmak ateşten gömleği giymek demektir. Bunun farkındayım. Ekibimle birlikte ilçemizi Ankara'nın parlayan yıldızı yapmak istiyorum. Çubuk Belediye Başkanlığına aday olursam üç ana görev olduğunu düşünüyorum.
1. Halk ile Belediye arasında kaybolan güven duygusunu bitirerek halk ile kaynaşmasını sağlamak.
2. Belediye ile partim ve diğer partilerle bağını güçlendirmek
3. En önemlisi kaybedilen yılların telafi edilmesi için ehil kadrolar ile gece gündüz çalışarak Çubuk"u en iyi noktalara taşımak. Yerel ve merkezi yönetimlerle olan sıcak ilişkilerimden dolayı bunu yapabileceğimi düşünüyorum.
Ayrıca diğer aday adayı arkadaşlarıma da bu yolda başarılar diliyorum. Çünkü hepsi hizmet edecek liyakatli arkadaşlarımızdır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum