Takı Tasarım kursu Mezunları sertifikalarını aldılar

Takı Tasarım kursu Mezunları sertifikalarını aldılar

Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokalinde açılan takı tasarım kursundan mezun olan kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.


 Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttükleri proje kapsamında ilçe hanımlarının el becerilerini artırmak ve hanımların boş zamanlarını değerlendirmeleri sağlanarak, meslek sahibi olmaları amaçlanıyor.

Takı Tasarım Kursları katılım sertifikaları törenle kursiyerlere verildi. Sertifika öncesi kurs süresince yapılan birbirinden güzel el ürünü, göz nuru takılar törene katılanların beğenilerine sunuldu. Kursiyerler üç ay boyunca özene bezene hazırladıkları ürünleri katılımcılara tanıtırken heyecanları gözlerden kaçmadı.


Takı Tasarım kursları sertifika töreninde bir konuşma yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca şunları söyledi;” Hanımlar Lokalinde düzenlenen bu ve diğer kurslarla birçoğunuz bilgi ve becerilerinize bir yenisini daha eklediniz.

İlçemizde bir ilk olan Takı Tasarım Kursu sizlerin özveriniz ve azminiz sayesinde ilk mezunlarını vermiş olmaktadır. İlçemize ekonomik ve kültürel yönden büyük katkılar sağlayan festivalimizde sizler ilçemizi yöresel ürünlerimiz de olduğu gibi yapmış olduğunuz bir birinden güzel takılarınızla da en güzel şekilde temsil edeceksiniz.

Ben huzurunuzda bu projede emeği geçen herkesi tebrik ederim.”dedi



Takı Tasarımı Kurs 03.12.2007 tarihinde başladı 24.03.2008 tarihinde bitti. Üyeler toplam 150 saat eğitim aldılar. Takı Tasarım Kursu Hanımlar Lokali ve Halk Eğitim işbirliğiyle açıldı. Kurs sonunda 27 kişi sertifika almaya hak kazandı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum