Sürücüleri Canından Bezdiren Logar ve Izgara Çukurları Yapılmaya Başladı

Sürücüleri Canından Bezdiren Logar ve Izgara Çukurları Yapılmaya Başladı

Çubuk genelinde başlatılan asfalt seferberliğinden sonra cadde ve sokaklardaki ASKİ’ye ait baca ve ızgaralar alçakta kalınca ciddi sorunlar oluşturmaya başladı. Adeta çocuk mezarı görünümündeki baca ve ızgaralar nedeniyle sürücüler canından bezdi.

-ASKİ Yapmayınca, İş Çubuk Belediyesine Kaldı ı

Çubuk genelinde başlatılan asfalt seferberliğinden sonra cadde ve sokaklardaki ASKİ’ye ait baca ve ızgaralar alçakta kalınca ciddi sorunlar oluşturmaya başladı. Adeta çocuk mezarı görünümündeki baca ve ızgaralar nedeniyle sürücüler canından bezdi. İlçede trafikte seyir halindeyken çukurlara girmemek için manevralar yapmaya başlayan sürücüler nedeniyle ciddi trafik kazaları da yaşanıyordu.

Hem mal hem de can kaybının yaşandığı olayların ardından gelen çok sayıda şikayetin ardından Çubuk Belediyesi, ASKİ’nin yapması gereken işi kendisi yapmaya başladı.   

Edinilen bilgilere göre; baca ve ızgaraların yükseltme işini ASKİ’nin biz yapacağız demesine rağmen aradan geçen sürenin ardından biz yapamayız dedikleri belirtildi.

ASKİ yapmayınca Çubuk Belediyesi fen işleri cadde ve sokaklarda bulunan ASKİ’ye ait logar ve ızgara kapaklarını sürücülerin zarar görmemesi için yükseltme işlerini yapmaya başladı.

Öte yandan ASKİ’nin ise Çubuk’ta adeta can ve mal kayıplarına davetiye çıkartırcasına birçok yerde yarım bıraktığı ve gelişigüzel yaptığı işleri yapmadığı dikkat çekti.

Asfalt atılan bazı caddelerde su giderlerini açmaması tepkilere neden olmaya başladı. Logarlar kapalı olunca yağmur suları nereye gidecek merak ediliyor.

logar1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.