Su zammı Protesto edildi

Su zammı Protesto edildi

Saadet Partisi Çubuk İlçe Başkanı Yusuf MERTOĞLU 'su zammı'nı protesto etti

Saadet Partisi Çubuk İlçe Başkanlığı, Çubuk"taki Basın Yayın Kuruluşlarına Gönderdiği Basın Açıklamasında 'su zammı'nı protesto etti.Saadet Partisi Çubuk i İlçe Başkanı Yusuf MERTOĞLU , Ankara Büyükşehir Belediyesi (ASKİ) tarafından Suya yapılan ANORMAL zammı protesto etti.

Saadet Partisi"nin bu zammı haksız ve yersiz bulduğunu belirten Yusuf MERTOĞLU, “Ülkemizde yaşanan ekonomik krizin halkımızı iyice bunalttığı bir zamanda yöneticiler olarak bize düşen görev; bu krizin halkımıza çok fazla yansımaması için el birliği yapmaktır. Hayatı zorlaştırmak değil” şeklinde konuştu.

Seçimlerden hemen sonra bu zammın yapılmasının akla çeşitli sorular getirdiğinin altını çizen MERTOĞLU, Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih GÖKÇEK""e seslenerek şunları kaydetti:

Ekonomik Krizin İçerisinde Varolma Mücadelesi Veren Halkımıza Kıymayın, Yazıktır,
Hayatı daha da zorlaştırmayın.


Biz Saadet Partisi olarak;

* Bu yıl yağan yağmurlar tüm barajların kapaklarını açtırasıya doldurmuşken,
* ASKİ yönetiminin %25"lere varan kaçak ve kayıp suyun önüne geçmesi gerekirken,
* Merkezi yönetim yani DSİ tarafından yapılması gereken büyük çaplı projelerin ASKİ tarafından yapılarak, yüksek maliyetlerinin ANKARA Ve ÇUBUK halkının sırtına yüklenmemesi gerekirken,
* Hükümet tarafında emekli ve memur maaşlarına %1-2 gibi komik zamlar reva görülürken,

Borç batağında yüzen Ankara l Büyükşehir Belediyesi"ni sübvanse etmesi nedeniyle kendisi batan ASKİ"nin suya zam yapmasını şiddetle protesto ediyor ve bu haksız zammın bir an önce geri alınmasını talep ediyoruz.

Sn. GÖKÇEK"e" , 2008"den bu güne kadar neyin değiştiğini sormak istiyoruz. Yani o zaman ekonomik kriz vardı ve suya zam yapmıyordu da, şimdi bu kriz dindi ve Ankaralı"nın (Çubuklu"nun) alım gücü mü yükseldi? Tabiî ki değil. Doğrusu, o günlerde 3-4 ay sonra seçim vardı. Bu gün ise görünürde 5 sene seçim yok.

Saadet Partisi olarak dolu olan barajların kapağını açmak yerine su gibi aziz bir nimetin ucuzlatılarak, geçim sıkıntısı çeken Ankara ve Çubuk"luya bir nebze osun rahat nefes aldırılmasını teklif ve temenni ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum