SP'den Gökçek'e Yaylım Ateşi

SP'den Gökçek'e Yaylım Ateşi

Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek 'in oylarınızı saadet partisine atarsanız boşa gider ve vebalin'den kurtulamazsınız demesi SP'li milletvekillerini kızdır'dı.

 

 

AKP'nin dün Atatürk parkın'da yaptığı miting'de Saadet partisi'nin anketlerde %2'yi geçtiği vaki değildir eğer oylarınızı saadet partisi'ne verirseniz boşa gider ve Chp'yede bir milletvekili kazandırmış olursunuz diyen Melih Gökçek'e hemen akabin'de miting düzenleyen saadet Partisi İlçe teşkilat başkanı Yusuf Mertoğlun'dan ve Milletvekil'i Adaylar'ından sert yanıt geldi.

 

SP Mitingi'ne İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Mertoğlu,İl Başkanı Seyfullah Şahin,SP Ankara 2,Bölge Milletvekili adayları İbrahim Karayılan,Murat Sipahi,Yılmaz Bölükbaşı,Ahmet Çam,Fethullah Doğan,Şerif Akyol,Mücahit Yanılmaz ,Muhsin Arslan ve Cemal Sert katıldılar.Miting'de konuşan başkan Yusf Mertoğlunun hedefin'de Melih Gökçek vardı."Biraz önce siz'den yalan vaatlerle oy alarak iktidara gelen ve çubuğa bir tane bile çivi çakmayan Salih Kapusuz ve Melih Gökçek vardı.Ne diyor'lar bizi yine iktidar yapın size daha çok hizmet getirelim Çubuklu kanacakmı bir daha bunlara,Bir kere kandırdınız ,iki kere kandırdınız Üçncü defa kandıramazsınız.Ne yaptıalar sizi kandırmak için,Abdullah efendiyi getirdiler,Cumhurbaşkanlığı seçimin'de mağdur oldu'ya baktıalar olmadı çubuklu bunu yutmadı.bu sefer'de melih Gökçek'i getirdiler.Melih Gökçek iyi konuşur ve Çubukluyu kandırır diye.Gökçek'te adam toplar getirir bu meydana ve Kavak'ta kavun karpuz bitermi diye sorar"çubuklu derki' yav nediyor bu adam diye,hemen Gökçek'in getirdiği adamlar atılır'lar ve tabi biter başkanım hemde kafam gibi biter derler.onu'da getirseniz,öbürünü'de getirseniz artık çubuklu size kanmıyor sayın gökçek.Çünkü siz ankaraspor için,kayserispor için ayırdığınız trilyonları çubuk için ayırsaydınız.Çubuk hakı bunların hesabını soracak .SP şöyle olur,MHP,böyle olur'la bizi kandıramazsınız.Çubuklunun bu laflara karnı tok.Nerede verdiğiniz fabrika sözleri,nerede hayvancılığa verdiğiniz destek,esnafımız esnaf kefalete borcunu ödeyemez duruma düşmüştür.22Temmuz bu Milletin sizden kurtuluş günü olacaktır diye konuştu.


Mücahit Yanılmaz ise yaptığı konuşma'da AKP'ye ve diğer partilere yüklen'di.

Yapmış oldukları icraatlardan alınları ak başları dik olarak sizlere burada aktaracakları herhangi bir icraatları yok bunların.
Biraz önce burada konuşanların yaptığı gibi.Ancak bizler çubuklu kardeşlerim en başta şunu iyi biliyoruz ki boş laflar çözüm değil.Sizlere gerçek manada çözüm üretecek olan Milli görüştür,saadet partisidir.
Kimisi terör üzerinden, kimisi merhamet dileyerek karşınıza çıkıp oy istiyor. Sizin karşınıza yapmacık anketleri getirip koyuyorlar. O anketleri karşınıza koyanlar, dün bu anketlere inanmayın diyenler bu gün dış güçlerin dış kaynaklı anketleridir. Bu anketler'den medet umuyorlar.
Saadet partisini %2’ ler de diğerlerinin arasında gösteriyorlardı. 2002 seçimleri yapıldı. Gp%7,5 oranında oy aldı. İşte bu birilerinin emriyle anket yapanlar halkı yönlendirmek isteyenler ve biz nasıl gösterirsek bu halk öyle gider oy kullanır diyenleri siz hep yanılttınız. Öyle yanılttınız ki 1995 yılında yine oyunlarla yapılan anketlerde Refah partisi %10 u geçmeyecek partiler arasında gösteriliyordu. Ancak seçim sonucunda %22’yle en büyük iktidar ortağı oldu.
Erbakan başbakan oldu. Çubuklu kardeşlerim size oyunuzu israf etmeyin diyenler varya bunların içi boş.Yaptıkları bişey yok bunların fikirleri yok. Bunların sadece isimleri var. Peki içinde ne var? Açtığımızda içinde IMF çıkıyor, AB çıkıyor, ABD çıkıyor, kur'an kursu yasağı çıkıyor, elbette siz bu oyunuzu israf etmeyin diyenlere vereceğiniz en güzel cevabın ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz.

Biliyor musunuz 2002 yılında bu millet AKP ye 368 milletvekili verdi. Bugün cumhurbaşkanını seçecek milletvekili sayım yok deyip gelip buradan merhamet dileyenler bu millet size 368 milletvekili verdi de siz ne yaptınız? Ne yaptınız 4.5 yıl. Neden anayasayı değiştirmediniz? Neden bu milletin dertlerine çare olamadınız. 367 milletvekilini israf ettiniz. Bu millet size israf edeceğiniz milletvekillerini vermeyecek. Çünkü 368 milletvekiliyle işsizliğe çare bulmadılar, esnafımız siftahsız işyerlerini kapatıyor. Okula gitmek isteyen başörtülünün derdine çare bulamadılar. Baş örtüsü namusum diyenler namusunuz nereye gitti? Bunlar bu ülkede hiçbir probleme çare olamadılar
Hani gelip istikrar'ı bozmayın diyorlar ya tek başına iktidar da huzur var diyorlar ya onların derdi esnaf, işçi, emekli değil.
Şimdi seçim günü gelmiş diyorlar ki oylarınızı israf etmeyin ve sıkılmadan otobüsün üzerine çıkıyorlar. Diyorlar ki biz anket yaptık. Biz sizin anketlerinize güvenmiyoruz o anketler 22 temmuzda sandığa gömülecek.O sandıktan saadet çıkacak ve sizi utandıracak.
Çubuklu kardeşlerim seçime çok az zaman kaldı. Sadece AKP değil CHP de gelip burada konuşuyor. Bunların hepsine baktığımızda şu Deniz Baykal varya ,cebinden nüfus cüzdanını çıkartıyor ve diyorki : Vatandaşlık no’su her sey için yeterli. Soruyorum: Ey Deniz Baykal senin kızının cebinde hangi nüfus cüzdanı var? Kızının cebinde Amerika nüfus cüzdanı var. Çünkü amerikan vatandaşı birbirinize laf atmak kolay . Ancak bu millet sizin yaptıklarınızı görüyor. Elbette 22 temmuzda sandıkta bunların hesabı sorulacak. Biz çok kısa bir zaman önce MHP DSP ANAP hükümeti dönemini yaşadık. O yılları hatırlayın o yıllarda ekonomiden bahsetmeye gerek yok. Amerka’dan Derviş’i ithal ettiler. Çünkü kendileri beceriksizdiler. Kemal Dervişi milletvekili yaptılar. Şimdi CHP, AKP’nin bu ekonomisini eleştiriyor mu? Hayır eleştiremez. Çünkü Kemal Derviş diyorki: AKP benim ekonomi politikamı benden daha iyi uyguladı diyor.
Bu ülkede IMF ye dur diyebilecek tek bir parti var o da saadet partisidir.23 Temmuz’da milli ekonomiye dönülecek. Milli görüş prensipleri uygulanacak.
Terör üzerinden oy toplamaya çalışan MHP'ye sadece bir şey söylüyorum:1999’da Hükümetteyken Kur’an’ı Kerim’i öğrenmeyi yasaklayan kanunu çıkaranların başında geliyor. AKP geldi bu yasağın cezasını koydu. Bu ülkede küçük çocukların İncil öğrenmesi serbest, Kur’an öğrenmesi yasak. 22 Temmuz, bunlara dur diyecek bir tarihtir.
Anketlerle sizi etkilemeye çalışanlara inanmayın. 22 Temmuz’da da anketleri alt üst edin sandıktan inşallah Saadet partisi çıkacak.
Başbakan milli görüş gömleği üzerindeyken asgari ücretle geçinilmez diyordu. Şimdi ev kirasını çıktıktan sonra hiçbir şey yapmazsa 4 kişilik bir aile sabah , öğle , akşam çay içip simit yerse 10 gün geçinemez.22 Temmuz’da oylarınızı sizi düşünenlere vereceksiniz, israf etmeyin diyenlere değil. Yani Saadet partisine vereceksiniz. 22 Temmuz çok uzun bir zaman kalmadı. Sadece kendiniz değil çevrenizdekilere de ikaz edin sadece sizi düşünen Saadet Partisini iktidara getirin. Saadet partisini kadroları inançlı kadrolardır. Tecrübeli kadrolardır.
22 Temmuz’da oylarınızı israf etmeyin. Saadet partisi dışındaki her oy israf oyudur.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum