Somuncu Pen, EGEPEN Deceuninck ile Yola Devam Dedi

Somuncu Pen, EGEPEN Deceuninck ile Yola Devam Dedi

Çubuk’ta PVC sektörüne yılların tecrübe ve deneyimine sahip Somuncu Pen (Osman Somuncu ) Çubuk ve bölgesi için EGEPEN Deceuninck markası ve kalitesiyle güç birliğine gitme kararı aldı.

Çubuk’ta PVC sektörüne yılların tecrübe ve deneyimine sahip Somuncu Pen (Osman Somuncu ) Çubuk ve bölgesi için EGEPEN Deceuninck markası ve kalitesiyle güç birliğine gitme kararı aldı.

Çubuk’ta geniş ürün gamı ve müşteri memnuniyeti esasıyla hizmet veren Somuncu Pen (Osman Somuncu), EGEPEN Deceuninck bölge bayiliğini aldı.

Sektördeki gücü ve tecrübesini EGEPEN Deceuninck markasıyla birleştirerek müşterilerine daha kaliteli bir ürün sunma çabasında olan Osman Somuncu, geleceğe önemli bir yatırım yapıyor.

Somuncu Pen Sahibi Osman Somuncu, EGEPEN Deceuninck ile gerçekleştirdikleri işbirliğiyle bölgedeki ağırlıklarını artırmayı hedeflediklerini Somuncu Pen firmasının tecrübesi sayesinde EGEPEN Deceuninck kalitesi ile tüm Çubuk ve Bölgesi'ni PVC’de geleceğin tasarımı ve kalitesiyle tanıştıracaklarını belirtti.

EGEPEN Deceuninck’ın PVC sektöründe Türkiye'nin bir numarası olduğunu kaydeden Osman Somuncu, tüm Çubuk halkını kaliteyle buluşturmak hedefinde olduklarını kaydetti.

-EGEPEN’İ Tanıyalım

Türkiye’nin PVC Profil Sektörü’ndeki öncü kuruluşu Ege Profil A.Ş; çeyrek asıra yaklaşan marka geçmişinden aldığı güçle yatırımlarını sürdürmektedir. 2000 yılında Dünya’nın tartışmasız en büyük PVC profil üreticisi Deceuninck Grubu’nun şirketimizin en büyük hissedarı oluşuyla birlikte sektörün nabzı değişmiştir.

Egepen markasının taşıdığı güven ve pazar bilgisi: Deceuninck Grubu’nun; müşteri odaklı yaklaşımı, sahip olduğu yüksek teknoloji ve kalite anlayışıyla bütünleşmiştir.

Ege Profil A.Ş’nin genç ve dinamik personeli, Deceuninck’in dünyadaki liderlik misyonuna uygun biçimde Türkiye’de pazarı belirleyen trendleri yaratmayı sürdürmektedir.

Çalışanlara sunulan eğitim olanakları, AR-GE faaliyetlerine verilen önem, uygulanan kalite politikası ve topluluğun yarattığı büyük bilgi paylaşımı başarıyı vazgeçilmez kılmaktadır.

Ege Profil A.Ş., dünya standartlarındaki üretim kalitesinden asla ödün vermeden, çevreye duyarlı yapısıyla, 57.000 m2 kapalı alanda, 50.000 ton kapasiteye sahip makine parkı ve 377 çalışanla üretim gerçekleştirilmektedir.

Egepen Deceuninck markasıyla, yurtiçinde geniş bir bayi ağıyla hizmet verilmekte, böylece son kullanıcı zorluk çekmeden ürünlere ulaşabilmektedir. Yeni ürünler ve teknolojik gelişmeler, bayi eğitim seminerleri, uygulamalı işletme eğitimleri ve teknik yayınlar yoluyla müşteri beklentileri en üst seviyede karşılanmaktadır.

Bugün, Çubuk’ta sektörünün en önemli firması olan Somuncu Pen Osman Somuncu’yu da çalışma grubuna alan Egepen Deceuninck, Çubuk’ta her inşaatta yerini almayı hedefliyor.

-Somuncu Pen, PVC Kapı ve Pencere Sistemleri Üretir

Çubuk’ta yıllardır ilkleri yapan Somuncu Pen, EGEPEN Deceuninck’ın Marka PVC kapı ve pencere sistemlerinin yetkili üretici bayisi olarak pencere ve kapı üretmektedir. Cam balkon, çelik kapı sistemlerinin yanında Sanatsal Resim Çerçeveleri İmalatı yapıyor. PVC Pencere ve Kapı Sistemleri tasarımında “yalıtım” ve “kaliteyi” ön planda tutan Somuncu Pen, özel olarak tasarladığı ürünleriyle ev ve işyerlerine farklı bir hava katmaktadır.

PVC Pencere ve Kapı Sistemi'nde birçok çözüm sunan Somuncu Pen, ürettiği pencere ve kapı sistemleriyle farktan anlayanlara çok fazla seçenekler yer vermektedir.

SOMUNCU PEN & CAM YETKİLİ ÜRETİCİ BAYİİ

Osman SOMUNCU

0535 394 11 60 – 0541 374 11 60

E-posta: somuncupen@hotmail.com

MERKEZ: Cumhuriyet Mahallesi 2. Sokak No:20 Çubuk /Ankara

Tel: 0312 837 11 60 –Fax: 0312 837 27 77

FABRİKA: Yeni Sanayi Sitesi 20. Sokak H. Blok No:35 Çubuk /Ankara

Tel: 0312 837 56 55

somuncu-pen.jpgaac70-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.