Soba'dan Vergi Uyarısı

Soba'dan Vergi Uyarısı

Çubuk Belediye Başkanvekili Halil Soba, cezalı duruma düşmemeleri ve vergilerini zamanında yatırmaları konusunda mükellefleri uyardı.

SOBA: ALACAKLARIMIZI ALAMAYINCA HİZMET'TE YAPAMIYORUZ

Çubuk Belediye Başkanvekili Halil Soba, cezalı duruma düşmemeleri ve vergilerini zamanında yatırmaları konusunda mükellefleri uyardı. Soba, mükelleflerin Emlak Vergisi ve işyerleri için ödenmesi gereken Çevre Temizlik Vergisini ödememeleri durumunda haciz işlemlerine başlanılacağını belirtti.

Çubuk Belediye Başkanvekili Halil Soba, cezalı duruma düşmemeleri ve vergilerini zamanında yatırmaları konusunda mükellefleri uyardı. Belediyenin alacağının 2009 yılı hariç 1 milyar beş yüz bin TL'in üzerinde olduğunu belirten Soba, mükelleflerin belediyeye olan borçlarını ödemediği taktirde Şubat ayından itibaren haciz işlemlerine başlanılacağının altını çizdi.

Belediyenin mükelleflerden alacağını alamadığı için hizmet üretemez duruma geldiğinin altını çizen Soba şunları söyledi:'' Şu anda belediyemizin geçmiş yıllardan emlak, işyerleri için çevre Temizlik vergisi, kira bedeli, para cezaları, kaynak suları harcı ve benzeri gecikme faizleri hariç 1 milyar beş yüz binTL'in üzerinde alacağı bulunmaktadır. Belediye alacaklarını alamadığı için hizmet üretemez duruma gelmiştir. Mükelleflerin belediyemize olan borçlarını ödememeleri durumunda Şubat ayından itibaren haciz işlemlerine başlanılacaktır'' dedi

Soba, mükelleflerin borçlarını ödemeye geldiklerinde çok kısa sürede işlemlerini yaparak belediyeden memnun bir şekilde ayrılmalarını sağladıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.