Siz Sorun Biz Yanıtlayalım

Siz Sorun Biz Yanıtlayalım

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca geleneksel hale getirdiği istişare toplantılarından biri olan siyasi parti ilçe başkanları toplantısı yapıldı



Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca geleneksel hale getirdiği istişare toplantılarından biri olan siyasi parti ilçe başkanları toplantısı yapıldı. Toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Taşkesti, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz Kılınç, DP İlçe Başkanı Murat Minnet, BBP İlçe Başkanı Dursun Varol ile SP İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Çelik katıldılar. Toplantıyı izlemek için yerel ve ulusal gazetecilerde katıldılar.

Bu ay düzenlenen siyasi parti ilçe başkanları istişare toplantısı diğer toplantılardan farklı olarak yapıldı. Başkan Tuğluca ilçe başkanlarına seslenerek “siz sorun biz yanıtlayalım” dedi. Toplantı esnasında birim müdürleri yapılan faaliyetler ile ilgili brifing verdiler. Brifing sonrasında siyasi parti ilçe başkanları sorular sordular ve cevaplarını bire bir aldılar. Toplantıya CHP ilçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe’nin hazırlıklı katıldığı gözlerden kaçmadı.

İlçe Başkanları yapılan toplantı için Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca’ya teşekkür ettiler. Bu tip toplantının faydalarına değinen CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe şunları söyledi; “Bizde burada konuşulan konuları parti üyelerimize aktarıyoruz. Böylece Belediye ile ilgili faaliyetleri kulaktan duyma sözlerle değil, gerçekleri öğrenmiş oluyoruz” dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum