Siyasi Hayatımda Çubuk'un Yeri Başka

Siyasi Hayatımda Çubuk'un Yeri Başka

Ak Parti 2. bölge Milletvekili adaylarından Haluk İpek çubuk’ta esnaf ve halk ile bütünleşti.



Ak Parti 2. bölge Milletvekili adaylarından Haluk İpek çubuk’ta esnaf ve halk ile bütünleşti.

Ak Parti 2. bölgeden Milletvekili adayı olan Haluk İpek ve Ahmet İyimaya halkın ve esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştılar. Sabah saatlerinde başlayan halk ile kucaklaşma maratonu akşam geç saatlerine kadar sürdü. İlçenin her yerini karış, karış gezen milletvekili adayları kendilerine gösterilen yoğun ilgiden memnun oldukları gözlerinden okunmaktaydı. 7 den 70 e herkes ile tek, tek ilgilenen Vekil adayları son günlerde yoğunlaşan seçim çalışmalarında Çubuk kendileri için doping etkisi yarattığını her fırsatta dile getirdiler.

“Siyasi Hayatımda Çubuk’un Yeri Başka”

Siyasi Hayatımda Çubuk’un Yeri Başka diyen Ak Parti Milletvekili adayı Haluk İpek mütevazi kişiliği ile 7 den 70 e herkesin ilgisini çekti. Haluk Bey kendisine gösterilen sıcak ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini dile getirdi

“Çubuk Esnafı Kiriz Çıkarmak İsteyenleri Sert bir Dille Uyardı”

Esnaf gezilerinde dükkân, dükkân gezen Haluk İpek, Ahmet İyimaya Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve Ak Parti İlçe teşkilatı’na her girdikleri yerde bu ülkede istikrarı bozmaya çalışanları, Kiriz Çıkarmak isteyenleri sandığa gömeceğiz mesajı verildi.


Millet Vekili adayları kendilerine eşlik eden Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve Ak Parti İlçe teşkilatına Çubuk halkının ve esnafının kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum