Seymenler'den Mira'nın tedavisi için çağrı

Seymenler'den Mira'nın tedavisi için çağrı

Ankara Kulübü Derneği Seymenleri, Çubuk'ta, SMA Tip2 Hastası Mira Lina'yı yaşatmak için özel olarak düzenlenen; giyimden gıdaya çeşitli ürün ve markaların bir araya geldiği kermese katılarak, kampanyaya destek verdi. Kaynak: Seymenler'den Mira'nın tedavis

Çubuk'ta yaşayan ve SMA olarak adlandırılan hastalığa yakalanan 2,5 yaşındaki Mira Lina Pala için düzenlenen "Miralina Yürüsün" yardım kampanyasına beraberindeki Seymenler ile birlikte katılarak destek veren Ankara Kulübü Çankaya Şube Başkanı Halil Bahadır Saka, yardımseverleri  kampanyaya ve Mira'nın tedavi sürecine destek olmaya çağırdı.

Çubuk'ta yaşayan Şeyda-Cihan Pala çiftinin, Spinal Musküler Atrofi (SMA) olarak adlandırılan ve kas kaybına yol açan hastalığa yakalanan kızı Mira Lina Pala'nın yaşam mücadelesi sürüyor.

dsc_6493.jpg

Ankara Kulübü Derneği Seymenleri, Çubuk'ta, SMA Tip2 Hastası Mira Lina'yı yaşatmak için özel olarak düzenlenen; giyimden gıdaya çeşitli ürün ve markaların bir araya geldiği kermese katılarak, kampanyaya destek verdi.

Gelirinin, SMA Tip2 Hastası Mira Lina'nın tedavisinde kullanılmak üzere satışa sunulan ürünlerden almak için kermesi ziyaret ettiklerini belirten Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Başkanı Halil Bahadır Saka, "Biz de Seymen arkadaşlarımızla kermese katılarak 'Miralina Yürüsün' kampanyasına karınca kararınca destek olmak, güzel kızımız Mira'ya bir nefes olmak istedik. Herkesi bu noktada duyarlı olmaya, bu anlamlı kampanyaya katılmaya ve tedavinin gerçekleşmesi için aileye kendi imkanları doğrultusunda desteğe davet ediyorum. Mira kızımıza acil şifalar diliyorum."  dedi.

dsc_6490.jpg

28 aylık SMA Tip2 Hastası Mira Lina'nın babası Cihan Pala da konuşmasında, "Kızımın ilacını alabilmesi için yurt dışına gitmemiz gerekiyor. Bu ilacın da maliyeti yaklaşık 2 milyon 132 bin euro. Bu yüzden sağolsun Çubuk Kaymakamlığımız ve  Belediyemiz bize destek oldu, kızımın tedavisine katkı için bu kermes düzenlendi. Geçtiğimiz cuma günü başlayan kermesimizi bugün (pazar) sonlandırıyoruz.  Burada yapılan her alışverişin geliri çocuğum Mira Lina'nın tedavisi için aktarılacak. Buradan kermese ürünleriyle katılarak destek olan bütün  yardımsever vatandaşlarımıza, kermesimize destek veren herkese  ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İhtiyaç duyulan miktarı temin etmekten henüz çok uzaktayız. Kızımın tedavisi için desteğin sürmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:https://www.anadolugazete.com.tr/ankara/seymenlerden-miranin-tedavisi-icin-cagri-91861h.htm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.