Şevket Tandoğan Aday adaylık başvurusunu yaptı

Şevket Tandoğan Aday adaylık başvurusunu yaptı

Ankara büyükşehir belediye meclis üyesi Şevket Tandoğan Çubuk Belediye başkanlığı için Aday adaylığı başvurusunu Ak Parti İlçe teşkilatına yaptı.


Ak Parti İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Tuncay Acehan"a müracat dilekçesini veren Şevket Tandoğan partililere ve basın mensuplarına yaptığı açıklamada” önemli bir karar için Çubuk belediye Başkanlığı aday adaylığı için mübarek günde başvurumu yapıyorum. İnşaallah hayırlı olur. Ben bu yörenin çocuğuyum. Buralarda büyüdüm. Siyasi hayatımız içerisinde de bir takım hizmetlerin ilçemize gelmesini sağladım. İlçe halkına minnet borcu olduğumu düşünüyorum. Halkımın desteğiyle hayırlı hizmetlerde bulunmak için yola çıkmış bulunuyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Tuncay Acehan"da hayırlı olmasını diliyorum diyerek Tandoğan"a başarılar diledi.

ŞEVKET TANDOĞAN

1947 yılında Çubuk"ta doğdu. İlk ve Odta tahsilini Ankara"da tamamları. 1963 yılında vaizlik vesikası aldı. 22 yıl süreyle eğitim ve kültür alanında Ankara Balıkesir, İzmir İllerinde idarecilik yaptı.

1985 yılında ticarete atılan Tandoğan tekstil ve konfeksiyon alanında önemli aşama kaydetti. Bu sektördeki performansı nedeniyle TSE tarafından 14.04.1995 tarihinde Ankara"da törenle ilk kez HİZMET YETERLİLİK Belgesi aldı. Sosyal alanda ve sivil toplum kuruluşlarında yer alan Tandoğan paneller ve söyleşiler düzenledi. Halen (İÇAN) İç Anadolu Birliği isimli sivil toplum kuruluşunun 6 yıldan beri Genel başkanlığını yapmaktadır.

Ak Parti"nin kuruluşu ile birlikte aktif siyasete atıldı. Ankara İl Kurucu Yönetim Kurulu üyesi olarak 2004 yerel seçimlerine kadar görev yaptı. 2002 yılı genel seçimlerinde milletvekili aday adayı oldu. 2004 yerel seçimlerinde Keçiören 1. sırada Belediye Meclis Üyesi seçildi. Halen Ankara Büşükşehir Belediye Meclis Üyesi Eğitim Kom. Başkanı olarak görev yapmaktadır.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.