Çubuk'ta Okul Servisleri İlaçlandı

Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrenci servislerini gribal enfeksiyonlara karşı ilaçladı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yaptığı açıklamada, mevsim değişikliği ile öğrencileri hastalıklardan korumak için ilaçlama yaptıklarını söyledi.

İlçede yaklaşık 22 bin öğrenci olduğunu belirten Acehan, bu sayının neredeyse yarısının servisler ile taşındığını kaydetti.

Acehan, mevsim değişikliklerinin ve sürekli değişen hava sıcaklıklarının gribal enfeksiyonları artırdığını vurgulayarak, şunları ifade etti:

"Sağlık İşleri Müdürlüğümüzce geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığını korumak ve daha sağlıklı bir şekilde seyahat etmeleri için ilaçlama kampanyası başlattık. Bu kampanya vatandaşlarımızın mevsim değişikliği nedeniyle nezle ve gribe karşı korunmaları için yapılmaktadır. İlk olarak öğrenci servislerinde başlayan uygulama cami, halk otobüsleri, dolmuşlar ve umuma açık yerlerde devam edecek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Çubuk, Türkiye’nin İlk Plazma İlaç Üretim Tesisine Ev Sahipliği Yapacak
Çubuk Trekking’den Geleneksel Zirve ve Şelale Yürüyüşü
ÇUBUK HALİL ŞIVGIN DEVLET HASTANESİ’NİN MİMARI ESKİ BAKAN HALİL ŞIVGIN VEFAT ETTİ
Çubuk'a 500 Milyon Avroluk İlaç Üretim Tesisi Kurulacak
ÇUBUKLU ATLET BAYRAM AYDIN’IN TAKIMI BİRİNCİ OLDU...