Çavundurlu'lar Kogrede Buluştu

Yukarı Çavundur Beldesi Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği'nin 8. olağan genel kurulu pazar günü Çubuk Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapıldı.

Çok sayıda üyenin katıldığı kongrede Divan başkanlığına Dağıstan Türkoğlu seçildi. Sabri Türkoğlu, Ahmet Usta'da Divan"da görev aldılar. Yukarı Çavundur Beldesi Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği'nin kongresine Y.Çavundur Belediye Başkanı Lokman Özden,Y.Çavundur belediyesi meclis üyeleri,Çudef başkanı Recep Taş,Diğer Köy ve Mahalle dernek Başkanları ve Çok sayıda üye katıldı.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından ,Derneğin iki Yıllık bilançosu'nun oylanması ile devam eden kongrede yönetim ve denetim kurullarının raporları okunarak oy birliği ile ibra edildi.

Kongrede seçime İlçemizin tanınmış esnafların'dan Ahmet Yılmaz liderliğindeki tek liste ile gidildi.Yapılan oylama sonucun'da Dernek Başkanlığına seçilen Ahmet Yılmaz,Eski başkan Av.H.Hüseyin Çelik'ten görevi devralırken bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar'dan dolayı eski yönetime teşekkür etti.Ahmet Yılmaz'da Yeni Yönetim adına teşekkür ederek dernek mührünü küçük  bir törenle Av.H.Hüseyin Çelik'ten devraldı.


Kongrede yeni Yönetim ve Denetim üyeliklerine asil ve yedekler seçildi. Yönetim 9 asil, 9 Yedek üyeden oluşurken denetime 3 asil ve 3 yedek üye seçildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Köylerimiz Haberleri

Çubuk’ta 2025 yılı ikinci muhtarlar toplantısı yapıldı
Çubuk’ta Su Krizi Büyüyor: Kaynaklar Kurudu, Bahçeler Susuz Kaldı
Köyün Hafızası: 331 Yıllık Hayrat Çeşmesi Hâlâ Akıyor
40 Yıl Önceye Dönmek İçin Milyarlar Harcanıyor
“Bu Duvarlar Kardeşlikti, Şimdi Harabe!”