Şehitler için Mevlit Okutulacak

Şehitler için Mevlit Okutulacak

Çubuk'ta şehitler için, Terör Mağdurları Derneği tarafından mevlit okutulacak

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan tarafından yapılan açıklamada, 'Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehit düşen, bütün aziz şehitlerimize ve vefat eden tüm gazilerimiz ile Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucularının ruhları için mevlit okutacağız. İlçe Müftülüğü ile birlikte organize edeceğimiz mevlit programı, yarın öğle namazına müteakip Merkez Camii Kebirde olacaktır'dedi.

Avan, okutulacak olan mevlid-i şerife, şehit aileleri, gaziler, dernek üyeleri ve bütün ilçe halkının davetli olduğu kaydetti.

Ayrıca, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği üyeleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, Samsun'da yapılan saldırı kınandı. Yazılı açıklamada, '18 Nisan 2010 tarihinde Samsun'un Ladik ilçesinde meydana gelen hain saldırıyı yapan teröristleri ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz. Saldırıyı yapanların yanına kalmamasını temenni ediyor, hainlerin bir an önce yakalanmasını ve adalet önünde hesap vermelerini istiyoruz. Bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize, Cenabı Allahtan rahmet, Şehit Ailelerine Emniyet Teşkilatına, Türk Milletine ve Ailelerine başsağlığı diliyoruz' denildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.