ŞEHİTLER DİYARI ÇUBUK..

ŞEHİTLER DİYARI ÇUBUK..

İlçemiz 56 Şehit ve 21 Gazisi ile Ülkemiz nufusuna oranla en çok şehit ve gazisi olan bir ilçedir..

 

Son günlerde Terör olayları her geçen gün biraz daha tırmanıyor.  Her gün, erlerimizden yüksek rütbeli subaylarımıza kadar, birçok kahraman vatan evladımızı toprağa veriyoruz. Gözlerimizden yaş eksik olmuyor, içimiz acıyla sızlıyor. Gün geçmiyor ki yeni bir şehit haberi gelmesin. İnsanlarımız acı, elem, keder ve isyan içinde.Şehit anaları kahraman evlatlarının arkasından ağıtlar yakıyor. Kardeşler ve çocuklar intikam yeminleri ediyor. Babalarve analar şehit olan çocuklarıyla duydukları onuru gözyaşları ile ıslatmamaya çalışıyorlar.Gün birlik ve bereberlik olma günüdür.Devletiyle askeriyle vatandaşıyla hepimiz tek vücut olmalıyız.Bizleri bölüp parçalamak isteyenlere karşı dimdik olmalıyız.

İlçemiz 56 Şehit ve 21 Gazisi ile Ülkemiz nufusuna oranla en çok şehit ve gazisi olan bir ilçedir..Bundan dolayıdır ki İlçemizin önceden YEŞİL ÇUBUK diye anılan ismi son zamanlarda ŞEHİTLER DİYARI ÇUBUK olarak anılır olmuştur. Bu nedenle terörün ne demek olduğunu, terör belasından canı en çok yananlar olarak bizler çok iyi bilmekteyiz.Hepimiz şehit torunlarıyız ve nasılki atalarımız gözünü kırpmadan bu vatan için canını feda ettiyse bizlerde her zaman canımızı feda etmeye  hazırız.
Çubuktan ,diğer il ve ilçelerimizden verdiğimiz şehitlerimizi rahmetle anarken ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.


İLÇEMİZİN VERDİĞİ ŞEHİTLER.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum