Şehit Yakınlarından Kreş Öğrencilerine Ziyaret

Şehit Yakınlarından Kreş Öğrencilerine Ziyaret

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kreş öğrencilerini ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldular.

Terör Mağdurları Derneği üyeleri, daha önce 18 Mart Şehitler Haftası nedeniyle kendilerine ziyarete gelen Çubuk Başak Pınar Kreşi öğrencilerine iade-i ziyarette bulundular. Ziyaret sırasında dernek üyelerini, öğrenciler ve öğretmenleri karşıladılar. Dernek başkanı Zeki Avan, burada yaptığı konuşmada, 'Daha önce 18 Mart Şehitler günü nedeniyle sizler bizi ziyaret ettiniz ve büyüklere örnek olacak bir davranışta bulunarak derneğimize çok anlamlı bağışta bulunmuştunuz. Bizlerde sizlerin bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları öncesi, sizlerle birlikte olmak ve aynı zamanda iadeyi ziyaret yapmak istedik' dedi.

Vatan ve Milletin değeri ile kıymetinin çok iyi bilinmesi gerektiğini vurgulayan Avan, 'Büyük coşku ile kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sizlere hediye eden devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının, bu cennet vatanımızı ne zorluklarla kurtardıklarını çok iyi öğrenmelisiniz ve bizlere emanet etmiş oldukları Türkiye Cumhuriyeti'nin kıymetini çok iyi bilmeniz gerekmektedir. Geçmişte bizim atalarımız şehit ve gazi oldular. Bu gün bizim evlatlarımız şehit ve gazi oldu ve halen bu cennet vatan için olmaya devam ediyor' şeklinde konuşarak, üyelerle birlikte öğrencilere ziyaretin anısına, Türk Bayrağı, Atatürk'ün resminin bulunduğu Türk Bayrağı ve Atatürk'ün resminin etrafında Çubuk İlçesinin şehit ve gazi resimlerinin bulunduğu pano hediye etti.

Çubuk Başak Pınar Kreşi Kurucu Müdürü Hatice Erdoğan'da, şehit aileleri ve gazilerin okullarına ziyarette bulunmasından dolayı çok memnun olduklarını söyleyerek,' Bu anlamlı ziyaretten dolayı çok memnum olduk. Ayrıca vermiş olduğunuz manevi değeri büyük olan hediyeler den dolayı da çok teşekkür ediyoruz' dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.