Şehit Kızına Kırtasiye Yardımı

Şehit Kızına Kırtasiye Yardımı

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğinden, Şehit Resul ERDOĞAN’ın Kızı Büşra ERDOĞAN’a kırtasiye yardımı yapıldı.


Şehit Resul ERDOĞAN, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için görev yaparken. 25.09.1995 tarihinde, Hakkâri – Uzundere’de bölücü terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada şehit olmuştur.

Dernek Başkanı Zeki AVAN yapmış olduğu açıklamada: “Resul ERDOĞAN Şehit olduğunda, kızı Büşra ERDOĞAN, daha bir yaşındaydı, bugün ise 13 yaşında Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu sekizinci sınıfta (Orta üçte) okumaktadır,Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan bu yavrularımıza bugüne kadar elimizden geldiğince yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Şehit kızı Büşra ERDOĞAN da yapmış olduğu konuşma da: “Yardım talebimizi geri çevirmeyen Dernek Başkanı Zeki AVAN ve Yönetim Kuruluna yapmış oldukları kırtasiye yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca her sene tarafıma yapmış olduğunuz, kırtasiye, erzak, kömür ve maddi yardımlar için de teşekkür ederim,” dedi.

Bu vesile ile bu konulara biraz açıklık getirmek istiyorum. Bizler bu gibi faaliyetlerimizi pek basına vermiyorduk. Bunun da ötesinde yapmış olduğumuz bazı faaliyetler var ki biz bunları da basına yansıtmıyoruz. Bunu sadece yönetim ve denetim kurulundaki arkadaşlarımız bilir. Genel kurulda da tüm üyelerimize bilgi veririz.

Bizi yakından takip eden bir kısım fahri denetleyiciler, derneğimizin faaliyetlerini birkaç çerçeve asmak, birkaç geçit töreni, birkaç ziyaretten zannediyorlar. Hâlbuki bizim aktifliğimizi Türkiye’nin en ücra köşesindekiler ve Avrupa’daki gurbetçilerimiz dahi bilmektedir.

İşin garibi burada yaşayan, bizlere yakın gibi gözükenler, bir şeyleri bahane ederek, bizlere öyle bir saldırdılar ki şeytana pabucunu ters giydirecek şekilde. Bunlar da yetmeyip içimize fitne sokmaya çalışıp, bizi birbirimize düşürmeye kadar işi ilerlettiler.
Çok iyi bilip, çok güvendiğimiz insanlar da açıktan veya dolaylı olarak bildikleri halde bu tip olaylara seyirci kaldılar. Çubuk’ta vatan hainlerinin bizimle uğraşmasına gerek yok, onlara taş çıkartacak münafık ve fitne fazlasıyla var, dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum