Şehit Ailelerinden Akdeniz'deki Çalışmalara Destek

Şehit Ailelerinden Akdeniz'deki Çalışmalara Destek

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan,Türkiye'nin Oruç Reis gemisi ile Akdeniz'de yaptığı petrol ve doğalgaz aramalarına tam destek verdiklerini kaydederek, diğer cephelerde olduğu gibi Türk devletinin mavi vatanda da tarih yazdığını söyledi.

Avan, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her zamankinden daha fazla hem denizde hem karada hem de havada büyük mücadeleler verdiğini belirtti.

Devletin kararlı ve dik durması nedeniyle Türkiye'nin haklarını gasbetmek isteyenlerin tüm planlarının bozulduğunu, heveslerin kursaklarında kaldığını dile getiren Avan, "İçimizdeki vatan haini ve fitnecilere rağmen hedefe doğru gidiyoruz inşallah." dedi.

Tüm şehit yakınları ve gaziler olarak heyecanla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği müjdeli haberi dört gözle beklediklerini anlatan Avan, şunları söyledi:

"Adeta tüm dünya ile topyekün milli mücadele vermekteyiz. Özellikle de içimizdeki vatan hainleri, ikiyüzlüleri, menfaati için işbirliği yapanları bu millet unutmayacaktır. Bu gün ülkemizin ve dünyanın çeşitli bölgelerinde, tüm güvenlik güçlerimiz 24 saat aralıksız karada, denizde ve havada gece gündüz mücadele vermektedir. Türkiye'nin milli menfaati neyi gerektiriyorsa şu an o yapılıyor ve yapılmaya devam edilmelidir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.