SARAR, ÇUBUK MAĞAZASI AÇILDI

SARAR, ÇUBUK MAĞAZASI AÇILDI

Ünlü erkek giyim markası Sarar, Çubuk’ta mağaza açtı.

Ünlü erkek giyim markası Sarar, Çubuk’ta mağaza açtı.

Sarar, tüm Türkiye‘ye yayılmış mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi. Coşkun Giyim Sarar‘ın Çubuk mağazası yeni konseptiyle açtı.

Sarar‘ın Çubuk mağazası, merkezi Almanya‘da bulunan dünyanın en ünlü dizayn firmalarından olan Peter Schmidt Stüdyoları‘nda geliştirilen yeni mağazacılık anlayışına uygun olarak hazırlandı. Metaller, açık renk ahşaplar ve granit taşlardan oluşan bu özel mağaza Çubuklu müşterilerine en iyi şekilde hizmet etmek için tasarlandı.

Sarar Çubuk Mağazası Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Yargıtay Savcısı Hükmet Gürbüz, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetlinin de katıldığı törenle açıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada hayırlı ve bol kazançlar dileyen Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, “Her geçen gün büyüyen ilçemizde yeni işletmelerin, yeni yatırımların yapılması bizleri mutlu ediyor. Sarar ailesine ilçemize verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizde açılan Sarar Mağazası'nın başarılı olacağına inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

 Bölgede ilk Sarar mağazası olduklarını belirten mağaza sahibi Bahattin Coşkun da, “Coşkun Giyim olarak açılmadan önce müşterilerimiz alışveriş için Ankara'ya gidiyorlardı. Mağazamız açıldığından beri yeni insanlar tanıdık ve çok güzel dostluklar kurduk. Sarar markasına Çubuk’ta talep çok fazla, biz de bu talepleri karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

İlçenin tek Erkeklere özel mağazası olma unvanına da sahip Sarar’ın açılışı Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan tarafından yapıldı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No: 13’de yeni yüzü ve yeni ürünleriyle Çubuklu müşterilerine hizmet vermeye başladı.

 Açılışa özel kampanyaların yapıldığı Sarar’a, Çubuklu vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.


2sonnn-096.jpg2sonnn-097.jpg2sonnn-107.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.