Şahinbaş Sanat Okulu Açıldı

Şahinbaş Sanat Okulu Açıldı

Cumhuriyet Mahallesi’nde Özel Şahinbaş Sanat Okulu ismiyle hizmet eğiren Keman, bağlama, piyano ve sanat okulu açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi’nde Özel Şahinbaş Sanat Okulu ismiyle hizmet eğiren Keman, bağlama, piyano ve sanat okulu açıldı. 

Keman eğitimi, piyano eğitimi, güzel sanatlara hazırlık, Bağlama, Bateri, Yan Flüt, Drama, Resim Atölyesi ve Çocuklar için Pratik İngilizce eğitimlerinin verileceği sanat okuluna ilgi yoğun oldu. 

Sanat evi yetkililerinden Mustadin Şahinbaş, daha çok çocuğu kültür ve sanata yönlendirmek amacıyla böyle bir hizmete girdiklerini ifade ederek, “Daha fazla yeteneği keşfetmek ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sanat atölyemizi açtık. Daha bilinçli, ileriyi gören, çağdaş yetenekleri keşfederek geliştirmek isteyen tüm gençlerimize ve kendini genç hissedenlere hizmet etmek için çalışmaya başladık" dedi. 

Sanat okuluna gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Şahinbaş, kurslara kayıtların devam ettiğini söyledi. 

Tüm anne ve babaları sanat okullarına beklediklerini kaydeden Şahinbaş, “Şahinbaş Sanat Okulu olarak Keman, Bağlama, Bateri, Yan Flüt, Drama, Resim Atölyesi, Çocuklar İçin Pratik İngilizce kurslarımız bulunmaktadır. Adresimiz Cumhuriyet Mah. Gedik Sok. 13/A Çubuk (Asma Market Karşısı) Telefonumuz 0543 277 76 63’dir. Biz diyoruz ki her kese ‘Arkadaşını Kap Gel’ diyoruz” diye konuştu. 

 

2dji_0510.jpg2dji_0515.jpg2dji_0561.jpg2dji_0571.jpg2dji_0528.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.