Sağlık Doğal Mineralli Su Hizmete Açılıyor

Sağlık Doğal Mineralli Su Hizmete Açılıyor

İlçemizin önemli değerlerinden olan Sağlık Doğal Mineralli Su çok yakında hizmete başlıyor.

İlçemizin önemli değerlerinden olan Sağlık Doğal Mineralli Su çok yakında hizmete başlıyor. 

 

Yaklaşık 6 yıla yakın zamandır kapalı bulunan fabrika yeniden üretime başlıyor. 

 

İstanbul merkezli Hansu İçecek ve Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından devralınan ve Fabrika Müdürlüğünü Hemşehrimiz M. Alper Erdoğan tarafından yapılan fabrikada bakım ve yenileme çalışmaları tamamlanırken, üretim için gün sayıyor. 

 

Ruhsat ve üretim izin belgeleri tamamlanan fabrikada çarklar yeniden çalışmaya hazırlanırken, test çalışmaları başladı. 

 

Hummalı bir çalışmanın yapıldığı fabrikada tüm makinalar yenilenirken kapasite artırıldı. Tamamen el değmeden ve hijyenik bir ortamda üretimin yapılacağı fabrikada, Aydos Dağındaki su kaynakları da yenilendi. 

 

Yüzde 100 yerli ve milli sermaye ile faaliyetlerini sürdürecek olan Sağlık Doğal Mineralli Su firmasının yeni yatırımlarıyla birlikte ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlaması bekleniyor. 

 

Karagöl Milli Parkı çevresindeki doğal kaynak suyu alarak fabrikaya taşınan suyun kalitesinin çok iyi olduğunu söyleyen fabrika müdürü M. Alper Erdoğan, fabrikadaki alet ve ekipmanları tepeden tırnağa yenilendiklerini belirtti.

 

Fabrikada çok sayıda kişiye istihdam sağlanılacağını dile getiren M. Alper Erdoğan,”Satış noktasında önceliğimiz Çubuk ve Ankara olacak. Fabrikamızda her ebatta pet şişe ve bardak dolumları yapılacak. Çubuk için yapmak istediğim çok hayalim vardı. Bu hayallerimin ilkini gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim. İnşallah bundan sonra da diğer hayal kurduklarıma da ulaşırım.  Her şeye titizlikle riayet ediliyor ve suyun kalitesi de oldukça yüksek ve bu tesisi Çubuk’a kazandıran yönetim kurulu başkanına teşekkür ediyorum İlçemize hayırlı uğurlu olmasına temenni ediyorum.”

2imgl1572-003.jpg2imgl1569-003.jpg2imgl1565-002.jpg2imgl1563-002.jpg2imgl1559-003.jpg2imgl1559-004.jpg2imgl1558-001.jpg2imgl1554.jpg2imgl1550.jpgsaglik-su-toplu-foto-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.