Sadık Yamaç, Çubuk’ta ve Türkiye’de bir ilki yaptı

Sadık Yamaç, Çubuk’ta ve Türkiye’de bir ilki yaptı

AK Parti'den Milletvekili aday adayı olan Havelsan Eski Genel Müdürü Sadık Yamaç, belkide Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, sıralamaya dahil alınmamasına rağmen kimseye darılıp küsmeyerek, kendisine destek veren, vermeyen herkese teşekkür yemeği verdi

AK Parti'den Milletvekili aday adayı olan Havelsan Eski Genel Müdürü Sadık Yamaç, belkide Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, sıralamaya dahil alınmamasına rağmen kimseye darılıp küsmeyerek, kendisine destek veren, vermeyen herkese teşekkür yemeği verdi.

24 Haziran 2018'de yapılan seçimlerde AK Parti'den Ankara 2. Bölge Milletvekili aday adayı olan Sadık Yamaç, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir davranış gerçekleştirerek bir kez daha taktir topladı.

 Yıllarca bir milletvekili çıkaramamanın özlemiyle yanıp tutuşan Çubuk’ta bu özlemi giderebilmek için milletvekili aday adayı olan Yamaç, teşkilatlardan ve sivil toplum kuruluşlarından beklenen desteğin verilmemesine rağmen geçmişte yapılanlar gibi kimseye küsmeden, kimseye kırılmadan herkesi kucaklayarak teşekkür yemeği verdi.

Yüzlerce sivil toplum kuruluşu temsilcisin, bürokratların, işadamlarının ve siyasi parti temsilcisinin katıldığı gecede konuşan Yamaç, yapılan çalışmaların ve ilçedeki birlikteliğin gelecek nesillere örnek olmasını istediğini söyledi.

Kendisine çıktığı yolda destek olan olmayan herkese teşekkür eden Yamaç, “Yapılan tüm çalışmalar gelip geçiyor ama yaptığımız çalışmaların unutulmasını istemedim ben. Bu birliktelik bir kenarda kalsın, yapılanlar yaşasın istedim. İnşallah gelecek nesillere de örnek olsun, gelecek adaylara da örnek olsun istedim. Bu anlamda sizleri yordum. Hepiniz işinizi gücünüzü bıraktınız, çoluk çocuğun yanında yemek yemeyi terk ettiniz ve buraya geldiniz. Uzak mesafelerden gelen arkadaşlar var. Elbette buraya bir yemek için gelinmez biliyorum. Bize gönül verdiğiniz için sevdiğiniz için geldiniz. Ben hepinize özel olarak teşekkür ediyorum. Allah Razı olsun hoş geldiniz” dedi.

-Tüm Türkiye’ye örnek oldu

Yapılan teşekkür organizasyonu hakkında görüşlerini bildiren Çubuk Düşünce Derneği Başkanı Şuayip Yaman, yapılanın tüm Türkiye’ye örnek bir davranış olduğunu söyledi.

Bu güne kadar hiç böyle bir davranışla karşı karşıya gelmediklerini anlatan Yaman, şunları söyledi:

“Bu yaşa geldim ben böyle bir davranışı ilk defa gördüm. Bırakın aday gösterilmemeyi seçilenler dahi hiçbir şekilde teşekkür etmediler. Yamaç, aday adayı oldu sıralamaya dahi giremedi. Ama buna rağmen adam gibi çıktı, kendisine sevgi gösteren herkese teşekkür etti, helalleşti. Bu çok güzel bir örnek davranıştır. Bizim bu güne kadar alışık olmadığımı bir davranışı sergiledi. Daha önceki siyasetçiler seçilemeyince, aday gösterilmeyince küserler ve bir daha vatandaşa selam dahi vermezlerdi. Hatta bugün sıralamaya girerek aday gösterilenler, milletvekili olanlar gelip bir kere teşekkür ettiler mi? Etmezler ve bir daha gelip selam dahi vermezler. Yüzünü göremezsiniz, telefonla ulaşamazsınız. Biz işte bunun için sürekli dillendiriyoruz; bu ilçeden mutlaka milletvekili seçilmesi gerektiğini. Bu seçimde olmadı ama gelecekte herkes aklını başına alırda bölgemizden, ilçemizden en az bir kişiyi milletvekili olarak seçebiliriz.”   

Yemeğe yüzlerce insanın geldiğine işaret eden Yaman,”Bu kadar insanı, sivil toplum kuruluşu temsilcisini, bürokratı bir arada görünce bu yıl milletvekilliği neden olmadı diye kendi kendime sordum. Demek ki bu kadar insanın hiçbir gücü yokmuş. Başka bir ilçede, ilde bu kadar insan bir araya gelse değil milletvekilliği taşı sıksalar su çıkartırlar. Demek ki bizim bir etkimiz yokmuş” ifadesini kullandı.   

2dsc01488.jpg2dsc01496.jpg2dsc01489.jpg

2dsc01499.jpg2dsc01507.jpg2dsc01510.jpg2dsc01512.jpg2dsc01514.jpg2dsc01519.jpg2dsc01521.jpg

2dsc01524.jpg2dsc01524.jpg2dsc01528.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum