Saadet partisinden teşekkür.

Saadet partisinden teşekkür.

Saadet Partisi Çubuk İlçe Başkanı, yayınladığı yazılı mesajdacenaze merasimine katılanlara teşekkür etti...

Saadet Çubuk İlçe Teşkilatı adına İlçe Başkanı, Yusuf MERTOĞLU yaptığı yazılı basın açıklamasında;

     Türk ve Dünya siyasi tarihine damgasını vurmuş, son 40 yılda yaptıkları ile bütün mağdur ve mazlumların umut ışığı olmuş, Milli Görüş hareketinin kurucusu Hocamız, Genel Başkanımız ,Liderimiz, büyük devlet Adamı 54. T.C Hükümeti Başbakanı muhterem Prof. Dr .Necmettin Erbakan , vadesi dolan her fani gibi dünyadaki ömrünü tamamlayarak ,Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

     Acımız büyüktür. Milletimizin ve tüm İslam alemi’nin başı sağ olsun. 1969 yılından itibaren yapmış olduklarıyla milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olmuş ve her zaman zulme karsı mağdur ve mazlumla ile beraber olmuş, bedel ödemiş, sıkıntılar yaşamış ama asla bu millete hizmet etmekten geri durmamıştır.
    Milli görüş hareketinin tek temsilcisi olan Saadet Partisi mensupları olarak, bütün milletimizin ve tüm insanlığın saadeti için tam bir kararlılık ve disiplin içinde çalışmalarımıza devam edeceğimizi liderimizden aldığımız Milli Görüş Bayrağı'nı aynı prensiplere sıkı sıkıya sarılarak daha ileri noktalara taşımak adına her türlü fedakarlığı yapacağımızı beyan ederiz.. Bizler O’nun öğrettiği biçimde, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada gecemizi gündüzümüze katarak, maddi-manevi tüm imkânlarımızı seferber ederek, doğrunun, iyinin, güzelin, faydalının, adil olanın, Hakk’ın hakim olması için
, Yaşanabilir Bir TÜRKİYE, Yeniden Büyük TÜRKİYE, Yeni Bir DÜNYA kurmak için çalışacağız.
     Milli Görüş Lideri, 54. Hükümetin Efsane Başbakanı, faizsiz ekonomi sisteminin, havuz sisteminin, D8’in mimarı ve kurucusu, Siyonizm’in Düşmanı, yalın ayaklıların ve ezilmişlerin gözü yaşlı Başbakanı, Saadet Partisi Genel Başkanımız Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN ’ı İstanbul Fatih Camii’nde kılınan milyonluk cenaze namazı ardından Merkez Efendi Kabristanına defnettik.

Çubuk’tan, cenaze merasimine bizimle birlikte iştirak eden, İlçe Teşkilatımız Üyelerine, Hanım Kolları ,Gençlik Kolları mensuplarına ve tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Saygılarımla,
 
Yusuf MERTOĞLU
Saadet Partisi Çubuk İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.