Saadet Partisi Muhtarlarla İstişare toplantısı yaptı

Saadet Partisi Muhtarlarla İstişare toplantısı yaptı

Yerel Seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Saadet Partisi , Türkiye Genelinde başlattığı Muhtarlarla İstişare toplantılarına devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında Çubuk İlçe Başkanlığı da, 04 Aralık Perşembe Günü Belediye Düğün Salonunda Çubuk "ta bulunan Mahalle ve Köy Muhtarlarının katılımı ile bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Saadet Partisi Ankara İl Başkan Yardımcıları Muzaffer SARUHAN ve Yunus UYAR, Çubuk İlçe Başkanı Yusuf MERTOĞLU ve Yönetim Kurulu
Üyeleri, Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Sami ÇETİNKAYA ile Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.Toplantıda söz alan Muhtarlar, içinde bulundukları sıkıntı ve problemleri dile getirdiler.Ve Muhtarları unutmayıp böyle güzel bir toplantı yaptığı için Saadet Partisi"ne teşekkür ettiler.

Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çetinkaya da , Her iktidarın iyi ve güzel işleri olduğu gibi eksik ve yanlış yaptığı işler de olmaktadır. Şu an, Muhtarlarımız Büyükşehire girmekle birlikte bazı köylerimizin de mahalle olması nedeniyle oldukça sıkıntılar yaşamaktadırlar, dedi.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcıları ise; Saadet Partisi olarak, Genel Başkanımız Prof.Dr.Sayın Numan KURTULMUŞ"un başlattığı çalışmalar doğrultusunda, Sizlerden aldığımız bilgileri Genel Merkezimize bir rapor olarak sunacağız, dediler.

Son olarak Söz alan Çubuk İlçe Başkanı Yusuf MERTOĞLU;
Toplantıya katılımlarından dolayı tüm misafirlere ve Muhtarlara teşekkür etti.Saadet Partisi olarak , daima muhtarlarımızın yanında ve destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz dedi.
Bunun en güzel örneğini 94-99 arasında Çubuk" ta Milli Görüş Belediyesi olarak verdiklerine dikkat çeken Mertoğlu; Halka En iyi hizmetin, Daima Hakkı üstün tutan ve Halka Hizmeti İbadet sayan Milli
Görüş"ün Temsilcisi Saadet Partisince verilebileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum