Saadet Partili Hanımlar Seçim Bürosu açtı

Saadet Partili Hanımlar Seçim Bürosu açtı

26 şubat perşembe günü saat 14:00'da ,şabanözü kavşağındaki saadetli hanımların seçim bürosu yoğun katılımla yapıldı..


Açılşıta kurdelayı,saadet partisi hanımlar il başkanı uzman eğitimci Fatma Nur Özkara , Saadet Partisi Ankara il başkan vekili Yunus Uyar ve Çubuk belediye başkan adayı ekonomist Yusuf Mertoğlu kesti.


Açılış öncesi bir konuşma yapan Mertoğlu" İflas etmiş bir belediyesi olan , ekonomik,kültürel,ahlaki sıkıntıları had safhaya ulaşmış bir ilçede yaşıyoruz.Ailelerimiz çoluk çocuklarıyla rahat bir şekilde çarşı pazara çıkamıyor,işsizlik artmış,aileler parçalanıyor,.okullarda sigara,alkol derken,uyuşturucu dahi kullanan öğrencilerden bahsediliyor. Bizler, saadet var, fark var diyoruz.
Önce ; ahlak ve maneviyat şart ,diyen tek parti,tek belediye başkan adayı biziz, problemleri en iyi çözecek ve halkımıza adaletle ,eşit hizmet verecek biziz.
Milli görüş belediyeleri, geçmişte türkiye"de destanlar yazmıştır.
Belediye"yi allah nasip eder , hayırlısıyle kazanırsak,ilk yapacağımız ,
daha önce yine bizim tarafımızdan koyulan ve sonra kaldırılan,
rüşvet alan da veren de cehennemdedir, sözünü belediye girişine tekrar asmaktır.
Hak"ka ve halkımıza muhalif işler yapmayacağız. Çağdaş ve yaşanabilir bir çubuk için çalışacağız, ibadet aşkıyla,vatandaşlarımız arasında ayırımcılık yapmadan çalışacağız, ilçemizdeki mağdurların,mazlunların ,güçsüzlerin eli,dilsizlerin dili olacağıma söz veriyorum, hayatın endişeleri bizden uzak olsun, hemşehrilerimizin duaları bizimle olsun. Allah korktuklarımızdan emin kılsın, yolumuz açık, dostlarımız sadık, Allah yardımcımız olsun."dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum