Pursaklar Belediye Başkanı Çetin akademisyenlerle bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin akademisyenlerle bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (YBÜ) akademisyenleriyle tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.


Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'in ev sahipliğinde gerçekleşen tanışma ve istişare toplantısına Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, belediye meclis üyeleri, akademisyenler, ilçedeki yöneticiler ve muhtarlar katıldı. Pursaklar Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri'ndeki Asfor Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Çetin, akademisyenlere Pursaklar hakkında bilgiler vererek, Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin bölge için önemli olduğuna dikkat çekti. Eğitimin kendileri için vazgeçilmez olduğunu dile getiren Çetin, "Belediye olarak her zaman Yıldırım Beyazıt Üniversitemizin yanındayız. Öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin daha iyi şartlarda eğitim hayatlarına devam etmeleri için ulaşımdan alt yapıya, barınmadan ortak çalışmalara yönelik büyük bir gayret içerisindeyiz" diye konuştu.

"Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin yurt taleplerine yönelik çalışmalar başlattık"
Öğrenciler için yapılması planlanan yurt projeleri hakkında da akademisyenleri bilgilendiren Çetin, Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin bölgeye gelmesiyle birlikte yurt ihtiyacının doğduğunu belirterek, bu tür talepleri dikkate alıp bunlara yönelik çalışmalar başlattıklarını kaydetti. Geçmişte Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile uluslararası şehircilik çalıştayları düzenlediklerini hatırlatan Çetin, bundan sonra üniversite ile birlikte daha yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını, YBÜ'den en iyi şekilde faydalanacaklarını anlattı.
Üniversite hakkında bilgi veren Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan da, "Üniversitemiz ile tanışma ve istişare toplantısı tertip eden, bizleri en iyi şekilde ağırlayan Pursaklar Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Çetin'e çok teşekkür ediyorum. Üniversitemize gösterdikleri ilgi bizleri memnun etmektedir. Birlikte geçmişte güzel çalışmalar yaptık, bundan sonra da bu tür çalışmalara devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, belediye ile üniversite arasındaki diyaloğun önemine dikkat çekerek Çetin ve Doğan'a teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum