Protokole Festival Brifingi

Protokole Festival Brifingi

Çubuk Belediyesi tarafından organize edilen 3.Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali ile ilgili mülki amir ve protokole bilgi verildi.


Toplantı açılışında bir konuşma yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca; “Sayın Kaymakamım ve ilçemizin değerli rokokolu hepiniz hoş geldiniz. Biliyorsunuz ki üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivalimiz sizlerin de katkılarıyla daha güzel olacaktır. Birincisini ve ikincisini düzenlediğimiz festivalimiz ilçe halkımızın, sizlerin ve personellerimizin sahiplenmeleri sonucu, özverili çalışmaları ile İç Anadolu’nun en büyük festivali olmuştur. Bu seneki festivalimiz 4 gün sürecek ve iki gün konser verilecektir. 14 saat kesintisiz eğlencenin olacağı festivalimizde hepimize görevler düşmektedir.” dedi

Festival hakkında bilgiler veren Başkan Tuğluca, konu ile ilgili soruları da cevapladı. Festivale her türlü desteği veren Çubuk Kaymakamı Mustafa Güler de Başkan Tuğluca’ya kaymakamlığa bağlı bütün birimlerin festival için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.(H.Yiğiner)



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.