Pkk ve DTP'ye Kınama

Pkk ve DTP'ye Kınama

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğin'den,Şehitlerimize Başsağlığı,Yaralılara Acil Şifalar,PKK'ya kınama

 

ÇUBUK İLÇESİ TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞİNDEN, ŞEHİTLERİZE BAŞSAĞLIĞI, YARALILARA ACİL ŞİFALAR, PKK"YA KINAMA

 

            Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, Şehit Aileleri, Gaziler ve Üyelerinin de hazır bulunduğu, Basın açıklaması yaptı; Hakkâri"nin Dağlıca bölgesinde, Bölücü Terör Örgütü PKK tarafından yapılan saldırıda;12 askerimiz şehit olmuş, 16 askerimiz de yaralanmıştır.  8 Askerimiz de kayıptır. 32 hainin de çatışmada öldürüldüğünü öğrenmiş bulunuyoruz.

           

Şehitlerimize ALLAH"tan rahmet, Yarılı askerlerimize (gazilerimize) geçmiş olsun, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Yüce Türk Milletine Başsağlığı diyoruz.

 

Vatan hainleri bölücü terör örgütü PKK"yı (Katilleri) de bir kez daha ŞİDDET VE NEFRETLE KINIYORUZ. Yine kurulduğundan beri PKK"ya terör örgütü diyemeyen DTP" yi de bir kez daha ŞİDDET VE NEFRETLE KINIYORUZ.

 

            Daha önce vermiş olduğumuz şehitlerimizin acısı geçmeden, toprağı kurumadan, 12, 12, 12, durmadan şehitlerimiz ve gazilerimiz gelmektedir.

 

            KONUŞACAK BİR ŞEY KALMADI, KONUŞACAKLAMIZI FAZLASI İLE 19.10.2007 GÜNÜ TERÖRÜ KINAMA BASIN AÇIKLAMASI VE ŞEHİDE SAYGI YÜRÜŞÜNDE KINAYIP, TEPKİMİZİ FAZLASIYLA DİLE GETİRDİK. ARTIK TOPLANTI, İSTİŞARE, KARAR VERME VE GÖRÜŞME YAPIYORUZ GİBİ SÖZLER YERİNE FİİLİ TATBİKLERİN YAPILMASINI İSTİYOR VE BEKLİYORUZ.

                                            

Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölücülere karşı yapmış olduğu operasyonları canı gönülden destekliyoruz. Şu anda görevi başında bulunan bütün KOMUTANLARIMIZA VE ASKERLERİMİZE üstün başarılar diliyoruz.

 

Buradan bütün yetkililere bir daha sesleniyoruz. Yeter artık bu akan kanları durdurun!  Yeni ocaklar sönmesin. Daha fazla sabrımız kalmadı. Ne gerekiyorsa devlet olarak, hükümet olarak bir an önce yapılsın. Devletimizin ve Hükümetimizin bölücü hainlere karşı artık daha sert önlemler almasını ve bunların kökünü kazıyacak kararlı adımları atmasını sabırsızlıkla beklemekteyiz.

 

Nankör ve kalleş Barzani ve Talabani ne acıdır ki! her fırsatta; Türkiye Cumhuriyeti Devletini tehdit etmekte ve her fırsatta yüce Türk Milletine kafa tutmaktadır. PKK"yı terör örgütü olarak görmemektedirler.

 

PKK"yı teslim etmeyeceklerini belirttikleri gibi bir de dalga geçerek, KEDİ BİLE TESLİM ETMEYECEKLERİNİ BELİRTEREK İÇLERİNDEKİ KİNLERİNİ KUSMUŞLARDI. UMUYORUZ Kİ! BU AÇIKLARIMININ BEDELLERİNİ AĞIR BİR ŞEKİLLEDE ÖYECEKTİR.

 

Bizler, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için her zaman, bu uğurda şehit ve gazi olmaya hazır olduğumuzu,” bir daha belirtmek istiyoruz dediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum