Pehlivanlar Gayrimenkul İle Hem Alan Hem de Satan Kazanıyor

Pehlivanlar Gayrimenkul İle Hem Alan Hem de Satan Kazanıyor

Çubuk’ta gayrimenkul sektörünü değerlendiren PEHLİVANLAR Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Pehlivan sahibi “Çubuk’ta yapılan yatırım ve Çubuk’ta ki emlak sektörü hızla büyüyecektir“ dedi.

Çubuk’ta emlak sektörü yatırımcılar için mükemmel bir fırsattır diyen Mustafa Pehlivan, “Şu anda sıradan alınan bir konut ve arsa bir kaç sene sonra çok karlı bir hale gelecektir. Gayrimenkul sektöründe alım satımlar genellikle 10 yılın üzerinden hesaplanır, kendi kendini 10-12 yılda amorti eder diye hesap yapılır. Fakat Çubuk bölgesinde düzgün bir trend yaşanmaz, sıçrayarak gider. Dolayısıyla Çubuk’ta yapılan yatırım ve Çubuk’ta ki emlak sektörü hızla büyüyecektir“ diye konuştu.

Çubuk’un ilerisinin açık olacağını ve Çubuk’ta birçok sosyal projeler olacağını söyleyen Mustafa Pehlivan, “Çubuk’ta çok sayıda önemli sosyal projeler var. Bunlar da bölgemize çok değer katacaktır, sonrasında Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin, metronun gelecek olması, Otonomi ve fuar alanının da bölgemize yakın bölgeye gelmesi de öyle. Dolayısıyla hem alanlar hem de bu sektörde çalışan ve satış yapan insanlar kazanacaktır” dedi.

-Gayrimenkul almak isteyenler profesyonel yardım alsın

Mustafa Pehlivan, gayrimenkul almak isteyenlere de tavsiyelerde bulundu:

“Gayrimenkul almak veya kiralamak isteyenlere öncelikle profesyonel bir danışmandan yardım almalarını tavsiye ediyorum. Çünkü bir gayrimenkulü alırken sorunu yokmuş gibi görülebilir, bir kaç ay sonra karşınıza farklı sıkıntılar çıkabilir. Profesyonel olmayan veya işini düzgün yapmayan insanlar bunun farkında olmaz. Ya da sonradan hallederiz mantığıyla yola çıkar. Ama profesyonel bir gayrimenkul danışmanı önce belediyeden yerlerin üzerinde bir sorun olup olmadığına bakar, sonra tapudan bunlara bakar ve emin olduktan sonra satmaya çalışır”

-Çubuk Ankara’nın en bakir alanı

Ankara’nın en bakir alanlarının Çubuk’ta bulunduğunu aktaran Mustafa Pehlivan, şunları söyledi:

“Burada ister istemez bir rekabet ve bir rağbet olacaktır. Çubuk’un dolayısıyla bölgenin geleceğini çok iyi görüyoruz. Çubuk’un gelecek vaat ettiğini söylemek mümkün. Çubuk’a Yıldırım Beyazıt üniversitesinin ilk bölümleri gelmeye başladı, önümüzdeki yıllarda kurumsal firmalar gelmeye başlayacak. Çubuk gelişmeye açık bir yer ve fiyat olarak da diğer yerlerden biraz düşük. Dolayısıyla yatırımcılar için önemli bir fırsattır diye düşünüyorum” dedi.

-Ana Felsefemiz Güvenli ve Doğru Hizmet 

Pehlivanlar Gayrimenkul Danışmanlığının ana felsefesi güvenli ve doğru hizmet ile müşterilerine hizmetlerinde memnun olmasını sağlamak olduğunu kaydeden Mustafa Pehlivan,  “Genç, dinamik ve tecrübeli kadrolarıyla çalışma prensiplerinin, hem satan hem de satın alan müşterilerimizin, satın alma işlemi öncesi ve sonrası verdiği hizmetten mutlu olmasıdır. Pehlivanlar Gayrimenkul Danışmanlığının üstünlüğü Ankara ili ve çevresindeki zengin gayrimenkul portföy sayısı, çalışanlarının gayrimenkul satma ve alma sürecindeki iş takip hızı, dürüst ve candan çalışması ile kanıtlanmıştır.

Pehlivanlar Gayrimenkul Danışmanlığının portföyü içinde yer alan kaliteli gayrimenkuller abartılmayan uygun fiyatları ile hem Çubuklu hem de Çubuk dışından alıcılar için çok çekicidir. Bize geldiğinizde Pehlivanlar Gayrimenkul Danışmanlığın yakınlığını, profesyonel çalışma farkını siz de göreceksiniz” diye konuştu.

Çubuk’ta “PEHLİVANLAR Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı” Yavuz Selim Mahallesi Park Sokak No: 4/A adresinde uzman kadrosuyla müşterilerinin hizmetinde.

Gayrimenkulleriniz değerine alınır ve satılır.

Hizmetlerimiz arasında:

Danışmanlık, Yatırım, Aracılık Hizmetleri, Yatırıma Yönelik Arsa ve Arazi, Alışveriş merkezleri & Ofisler, Sanayi & Lojistik, Konut,  Otel arsaları, Sanayi, Ticari Arsa, Fabrika Arsası, Kiralık Satılık Ofis, Kiralık Satılık Mülkler, Hobi Bahçeleri satış ve kiralama gibi hizmetler yer almaktadır.

-Pehlivanlar Gruptan Düğün Salonu Yatırımı

Pehlivanlar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı bir taraftan Gayrimenkul sektöründe faaliyetini sürdürürken diğer taraftan da ilçenin ihtiyacına yönelik prestij projelere yatırım yapıyor. Pehlivanlar Grup, düğün, nişan, toplantı organizasyonu hizmetlerine Pehlivanlar Gizemli Bahçe Düğün Salonu ismiyle girdi.

Çubuk İlçesinin Kargın Mahallesi ile Asri Mezarlık yolu üzerinde bulunan ve tam bir doğa harikası olan Gizemli Bahçe,  15 bin metrekarelik bir alan içerisinde yetişmiş yarım asırlık birbirinden güzel ağaçlarıyla, bitki çeşitleriyle, doğal yapısına uygun yapıları ve dekorasyonuyla benzerlerini geride bırakıyor.  Doğal bir görüntü oluşturulması amacıyla içerisinde oluşturulan gölet ile ördek, kaz, tavus kuşları gibi hayvanlar Gizemli Bahçeyi yaşayan bir mekan haline getiriyor.  Özellikle dış mekan fotoğraflarında gelin, damat ve sevenlerinin tercih ettiği mekan haline geldi.

Yeni yüzü ve yeni konseptiyle özel günlerinde özel mekanlar tercih edenlere hizmet etmeye başlayan Pehlivanlar Gizemli Bahçe Düğün Salonu, rezervasyon için acele edin…

Rezervasyon: Özcan ERDOĞDU

Telefon: 0535 978 50 42 - 0312 838 55 55

Gizemli Bahçe: Yavuz Selim Mah. Hükümet Cad. 2. Kısım No:10 (Karkın yolu üzeri)

Pehlivanlar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı

Adres: Yavuz Selim Mahallesi Park Sokak No: 4/A Çubuk-ANKARA

Telefon:  0 312 837 34 33

Cep Telefonu : 0 532 664 82 26 - 0 507 753 30 52

E-Posta: pehlivanlaremlak@gmail.com

https://www.youtube.com/watch?v=Neytx7kx9OE

pehlivan-gayrimenkul-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.