Özkan Oktan Milletvekili Aday Adayı Oldu

Özkan Oktan Milletvekili Aday Adayı Oldu

Pursaklar Esnaflar ve İş Adamları Dernek Başkanı ve Doğma büyüme Pursaklar’lı olan Özkan Oktan Cumhuriyet Halk Partisinden Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Özkan Oktan Milletvekili Aday Adayı Oldu

Pursaklar Esnaflar ve İş Adamları Dernek Başkanı ve Doğma büyüme Pursaklar’lı olan Özkan Oktan Cumhuriyet Halk Partisinden Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Ülkü Ocakları Pursaklar İlçe Başkanlığı ve 2014-2019 yılları arası MHP Pursaklar Belediye Meclis Üyeliği ile Grup Başkan Vekilliği yapan, halen Pursaklar Esnafları ve İş Adamları Derneği Başkanı olan Özkan Oktan, önümüzdeki 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde CHP’den Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu CHP Pursaklar İlçe Başkanlığının önünde gerçekleştirilen tören ile yaptı.

Tören alanına yoğun araç konvoyu ile gelen Özkan Oktan partililer tarafından sevgi seli ile karşılandı. Gerçekleşen törene CHP Ankara İl Başkanı Av. Ali Hikmet Akıllı, CHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Aydın ve kalabalık bir topluluk katıldı. Özkan Oktan’a İl Başkanı tarafından parti rozeti takıldı.

Geçtiğimiz 2018 yılında yapılan genel seçimlerde de yine bir Pursaklar’lı Alibey Yüksel’i Milletvekili adayı olarak gösterilmesinde büyük katkıları olan CHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Aydın, bu seçimlerde de yine bir Pursaklar’lı iş insanını Ankara 2. Bölgeden Aday gösterilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Düzenlenen törende İl Başkanı Av. Ali Hikmet Akıllı, İlçe Başkanı Mehmet Aydın ve Milletvekili A.Adayı Özkan Oktan birer konuşma gerçekleştirdi.

CHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Aydın yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlerde Milletvekilliği için partimizi tercih eden Özkan Oktan’a hepinizin huzurunda teşekkür ediyor ailemize hoş geldiniz diyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun çıktığı bu yolda hiç kimseyi ayırt etmeden parti çatımız altına davet ediyoruz. Parti olarak hiç kimseyi ötekileştirmeden başaracağımıza inanıyoruz. Partimizi tercih eden, bölgemizden aday adayı başvurusu yapan Özkan Oktan bizlere onur vermiştir.” dedi.

Törende konuşma gerçekleştiren CHP Ankara İl Başkanı Av. Ali Hikmet Akıllı:

“Bir milleti, millet yapan faziletlerden en önemlisi zor ve dar zamanlarda bir araya gelme becerisidir. Bu millet Çanakkale’de de, Kurtuluş Savaşında da, Kıbrıs Barış Harekâtı’nda da bunu yaptı. Geçmişte düşüncesi ne olursa olsun, bugün derdi memleket olan, derdi toplumun geleceği olan, derdi bu ülkenin refahı olan herkese kucak açmaya hazırız bundan sonrada böyle olacak. Partimizi tercih eden Özkan Oktan’a ailemize hoş geldin diyor, yolunun açık olmasını diliyorum” dedi.

Törene katılanların yoğun sevgi gösterileri arasında parti rozeti takılan Özkan Oktan yaptığı konuşmada:

“Bizleri davet eden başta İlçe Başkanımız Mehmet Aydın’a ve Ankara İl Başkanımız Ali Hikmet Akıllı’ya teşekkür ediyorum. Siyasete uzak biri değilim. Pursaklar’da Ülkü Ocakları Başkanlığı, 2014-2019 yılları arasında MHP Meclis Üyeliği ve Grup Başkan Vekilliği görevlerinde bulundum. Halen Pursaklar Esnafları ve İş Adamları Dernek Başkanlığı görevlerini yürütmekteyim.

Önümüzdeki Mayıs ayının 14’nde yapılacak olan genel seçimlerde İlçe Başkanımız Mehmet Aydın ile istişare ederek Milletvekili Aday Adaylığına başvurumuzu yaptık. Pursaklar’da doğup büyüyen ve aslen Pursaklar’lı biri olarak Kuzey Ankara bölgesinde yer alan ilçemizden de seçilebilecek bir sıralamadan aday gösterilmeyi umut ediyorum. Genel merkezimiz tarafından aday gösterilmemiz halinde öncelikle yoğun bir çalışma temposu içerisine girerek partimizin oylarını arttırmak için çalışmalarımızı yürüteceğimize kimsenin kuşkusu olmasın.

Bundan önce oy olarak Kuzey Ankara bölgesinden beslenen iktidar partisi, maalesef ki bugüne kadar bu Bölgeye hep üvey evlat muamelesi gösterdi. Seçimleri kazanmamız halinde Kuzey Ankara’nın öz evladı olarak yapılması gereken bütün hizmetlerin gelmesi için çalışmalarımı özveriyle yürüteceğime emin olabilirsiniz.” dedi. 

rozet-takilmasi-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.