Özel Çubuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Eğitime Destek Veriyor

Özel Çubuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Eğitime Destek Veriyor

Çubuklu iş adamlarıyla toplantı düzenleyen AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, öğrencilere burs verilmesi noktasında iş adamlarının destek olmasını istedi.

Çubuklu iş adamlarıyla toplantı düzenleyen AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, öğrencilere burs verilmesi noktasında iş adamlarının destek olmasını istedi.

Özel Çubuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi Yusuf Yavuz’unda bulunduğu toplantı Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneğine ait Hanımelleri Lokantasında gerçekleştirildi.

Toplantıya Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş, Çubuk Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Hatice Erkan ve işadamları katıldı.

Üniversitelerde eğitim gören çocuklara burs vermenin geleceğe yatırım olduğunu vurgulayan AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, yaşları 60 ve üzeri olan kadınların kurduğu ve yürüttüğü Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneğine tüm Çubuk halkının destek vermesi gerektiğini anlattı.

Bir avuç elleri öpülesi annenin başlattığı bu harekette artık bayrağı profesyonel hayırsever iş adamlarının alması gerektiğini aktaran Emrullah İşler, “Bu konuya el atmak gerektiğine inanıyorum.  Bu nedenle de bugün burada sizlerle birlikte olmaya karar verdim. Çubuk’ta her esnafın ayda en az 150 lira burs verebilecek durumda olduğuna inanıyorum. Çubuk’ta öğrenci okutma ve burs verme seferberliği başlatılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Özel Çubuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi Yusuf Yavuz’un iş adamlarıyla koordinasyon görevini üstlendiği toplantıda, 3 kişilik temsilci heyet seçilerek çalışmalara başlanılması kararlaştırıldı.

Toplantıda konuşan Özel Çubuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi Yusuf Yavuz, kendisine verilen görevi hem Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ile hem de sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli şekilde sürdürmeye çalışacağını söyledi.

İhtiyaç sahibi öğrencilere sahip çıkmanın ilçede yaşayan her vatandaşın görevi olduğunu ifade eden Yavuz, “Ben Çubuk’ta herkesin bu hayırlı işe destek olacağına inanıyorum. Sayın Bakanımızın ve Belediye Başkanımızın destekleri ve önderliğinde biz bu işi en iyi şekilde yürüteceğimize inanıyorum. Ayrıca bizim ilçemiz kadirşinas ve hayırsever insanların yaşadığı bir şehirdir. Bu gönül işine tüm iş adamlarımız cani gönülden destek olacaktır” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.