Özden,Cumhurbaşkanı Gül'le Astana'da biraraya geldi

Özden,Cumhurbaşkanı Gül'le Astana'da biraraya geldi

Ankara ile kardeş şehir olan Kazakistan'nın Başkenti Astana'nın 10.Yıl kutlamalarına Ankarayı temsilen katılan Yukarı Çavundur Belediye Başkanı Lokman Özden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le Astana'da biraraya geldi.

Ankara'nın kardeş şehri olan Kazakistan'ın başkenti Astana'nın 10. kuruluş yılı kutlamalarına Ankara Büyükşehir Belediyesini temsilen Yukarı Çavundur Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Lokman ÖZDEN katıldı.Astana Belediye Başkanı ve diğer yetkililerle görüşmeler yapan ve kutlama törenlerine katılan Lokman Özden ,Kardeş şehir Astana'nın 10 yıl içerisinde gerçekleştirdiği büyük atılımların takdire şayan olduğunu ve iki kardeş şehir arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesi ve karşılıklı fikir alışverişinde büyük faydalar olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Kazakistan'da Astana'nın başkent oluşunun 10'uncu yıldönümü törenlerine katılan Yukarı Çavundur Belediye Başkanı  Lokman Özden "Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bir araya geldi. Daha sonra Cumhurbaşkanımız , Astana temasları çerçevesinde Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili, Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahman ve Rusya Başkanı Dmitri Medvedev ile ikili görüşme gerçekleştirdi.Bizimde Belediye Başkanlarıyla ikili görüşmelerimiz oldu,son derece faydalı bir gezi oldu.Astana'da Cumhurbaşkanımızla sohbet etme imkanı buldum ve görüşmelerle ilgili kendisiyle bilgi alışverişinde bulundum",dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum