Özden, Yıldırım Beyazıtlılar ile Buluştu

Özden, Yıldırım Beyazıtlılar ile Buluştu

Çubuk Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden, Yıldırım Beyazıt Mahallelileri Derneği Üyeleri ile buluştu.

Çubuk Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden, Yıldırım Beyazıt Mahallelileri Derneği Üyelerinin ve Veysel Kırıkçı'nın organize ettiği Belediye Düğün Salonunda düzenlenen toplantı ile meclis üyelerini vatandaşlara tanıttı.


Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve Belediye Başkan adayı Lokman Özden toplantıya katılan vatandaşlara konuşma yaptı.

Başkan Adayı Lokman Özden yaptığı konuşmada Y.Çavundur Beldesinde yaptığı hizmetleri anlatan Özden” Y.Çavundur"da yaptığımız başarılı çalışmalar sayesinde genel seçimde %95 oy aldık. Çubuk halkına hizmet için aday oldum. Çubuk"ta hizmet için bizlere sahip çıkın. Çubuk"a hizmet için gecemizi gündüzümüze katacağımızın buradan sözünü veriyorum. Genel merkeze gittiğimizde Genel Başkanlarımızın da olduğu bir ortamda Başbakanım bana aynen şöyle hitap etti. Lokman seni Çubuk"a hizmet için gönderiyorum bizlerin yüzünü kara çıkartma dedi”.


Benim ilçe halkıma güvenim sonsuz diyen Özden, Gökçek benim ağabeyimdir, onunla iyi diyaloglarımız var. Hizmet istemeyi bilirsek, ikili ilişkileri iyi kurarsak, alınması gereken hizmetin on katını hatta yirmi katını almak hiç zor değil dedi. Büyükşehirin yapacağı hizmetleri anlatan Lokman Özden, bu hizmetleri Çubuk Belediyesi'nin imkanları ile yapmak zordur imkansızdır. Çubuk ilçesi Türkiye"de 21 ilden daha büyüktür." dedi.



Daha sonra vatandaşların sorularına cevab veren Başkan Adayı Lokman Özden; Çubuk ilçesinin tarım ve hayvancılıkla geçindiğini bildiğini ve yeni işsizler doğuracak bir eylem içerisinde olmayacağını yapılacak olan Organize hayvancılık projesinin sadece Esenboğa havalimanı çevresindeki büyük besi ahırlarının yapılacak olan destek kredileri ile kademe kademe taşınacağını bu proje Akkuzulu, Ağılcık, Çavundur gibi çevre mahallerdeki 3-5 besi hayvanı ile geçinen vatandaşı etkilemeyeceğini Esenboğa Havalimanı çevresindeki 300-400 ve daha fazla besi hayvanı olanlarının kredi destekleri ile önümüzdeki 5-10 yıl içinde taşınması ile gerçekleşeceğini belirtti.

Yapılan meclis üyesi adayların tanıtımı ile program son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum