Özden : "İlçemin Hizmetindeyim"

Özden : "İlçemin Hizmetindeyim"

Yerel seçimlerde büyük bir oy farkı ile belediye başkanlığını alan Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden seçimle ilgili açıklamalarda bulundu

ÖZDEN, İLÇEMİN HİZMETİNDEYİM

Yerel seçimlerde büyük bir oy farkı ile belediye başkanlığını alan Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden, ilçenin hizmetinde olduğunu belirterek insanların mutluluğu için çalışacağını ifade etti.

Çubuk"ta 172 sandıkta 42232 geçerli oyun 20340 oyunu alarak Çubuk Belediye Başkanlığına seçilen Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden, seçimlerin ilçeye yakışır bir seçim olduğunu vurguladı.

Özden, 2009 yerel seçimler hakkında şunları kaydetti:""Ben öncelikle seçimlerin ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. İlçemize yakışır bir seçim gerçekleştirilmiştir. İlçem demokrasiyi tüm hücrelerine kadar yaşadı. Tüm belediye başkan adaylarımız birlikte diyalog içerisinde, seviyeli ilçemize yakışır ve kardeşçe bir tutum sergilemiştir. İlçe genelimizde hiçbir olumsuzluğun olmaması bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu seçimde bizim ile birlikte yarışan tüm arkadaşlarımıza ben buradan teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir yarış sergilenmiştir. Adaylar bir birleri ile projeleri ile centilmence yarışmıştır. Seçimlere katılımda da gayet iyi olmuştur. Seçimlerden çıkan sonuçlardan dolayı gayet mutluyum. Güzel bir sonuç alınmıştır. Seçimin tabiî ki bir sonucu olacaktı, halkımıza teşekkür ediyorum"" dedi

Alınan sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getiren Özden, ""Teşkilatımın tüm mensuplarına binlerce kez teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde gerçekten gece gündüz çok güzel çalıştılar. İlçemizin tüm insanlarının mutlu olabileceği ve onların yararlana bileceği maksimum belediye hizmetlerini sunacağız. Görevi devraldığım günden itibaren ilçemin hizmetindeyim"" şeklinde konuştu .



LOKMAN ÖZDEN KİMDİR?

Halkın teveccühünü kazanarak Çubuk Belediye Başkanı olan Lokman Özden; 1963 Çubuk doğumlu. Evli ve 3 çocuk babası olan Özden, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü 1987 yılı mezunu. Yüksek Lisans (Master) öğrenimini Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde yaptıktan sonra sırası ile Kırıkkale Halk Sağlığı Laboratuvar şefliği, Kırıkkale Sağlık Meslek Lisesinde Meslek Ders Hocalığı, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı, Çevre Sağlığı Şubesi, Sağlık Ocakları şubesi, Plan İkmal Şubesinde Uzm. Biyolog olarak görev yaptı. 1999 - 2004 ve 2004 - 2008 yıllarında iki dönem Yukarı Çavundur  Belediye Başkanlığı yaptı. 2009 Yerel Seçimlerinde Çubuk Belediye Başkanlığı için Ak Partiden aday adayı oldu. 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Çubuk Belediye Başkan adayı gösterilen Özden, büyük bir oy farkı ile Çubuk Belediye Başkanı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum