Özden Esnafı Dinledi

Özden Esnafı Dinledi

Çubuk Belediye Başkan Özden, Sokak Esnafı İle Bir Araya Geldi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçe esnafının şikâyetlerini ve sorunlarını dinlemek için esnaf ziyaretlerini sıklaştırdı.

Esnafların iş yerlerinde gerçekleştirilen toplantılarda Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, esnafın sorunlarını bire bir yerinde tespit ettiklerini ve onlarla yakın diyaloglar kurduklarını ifade etti.

Tek tek bütün esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Özden, ilçenin röntgenini ve tomografisini çektiklerini ve problemlerin çözümüne yönelik yapılabilecekleri çok iyi tespit ettiklerinin altını çizdi. Halka karşı hiçbir faaliyetin yapılmadığını vurgulayan Başkan Özden, ''Biz halkımız için, esnafımız için ve ilçemiz için hizmet etmeye geldik. İlçede ezberleri, alışa gelmişleri bozmaya çalışıyoruz. Modern bir kent olmak için çaba sarf ediyoruz. Bu güne kadar el atılmayan sorunlara el atıyoruz. Bunları ne için yapıyoruz? Elbette vatandaşlarımız için halkımız için ve sizler için yapıyoruz. İlçemiz için büyük düşünmek gerekiyor'' dedi

İlçede değişimin başladığını kaydeden Başkan Özden, bu değişimin ilk etapta eğitim ile başladığını ifade ederek,''Başta belediye personelimizi eğitimden geçiriyoruz. Yakın bir zamanda da tüm esnafımızı kapsayacak iletişim, müşteri ilişkileri ve sunum gibi eğitimler verdireceğiz'' dedi.

İlk defa bir Belediye Başkanının kendilerini detaylı olarak dinleyerek, ilçedeki yapılan tüm çalışmalar hakkında geniş bilgiler verdiğini söyleyen kasap esnafından Hüseyin Esre, ''Belediye Başkanımız mekanımızı ziyaret ederek, soframıza konuk oldu. Komşularımız ile birlikte bizleri dinleyerek, ilçemizde yapılan ve yapılacak çalışmaları anlattı. Özellikle de ilçemizde ticaretin canlanması için yapılacak olan çalışmaları anlatması benimle birlikte tüm esnafımızı sevindirdi. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum