Özden, Esenboğalılar ile Buluştu

Özden, Esenboğalılar ile Buluştu

Esenboğa Mahallesinde Esenboğa Düğün Salonunda Ak Parti istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, Esenboğa Belediye Başkanı Mehmet Kuzal, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve belde başkanları, sivil toplum örgütleri, dernek başkanları, mahalle muhtarları ve partililer katıldı. Toplantı Esenboğa Belediye Başkanı Mehmet Kuzal'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Daha sonra Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve Belediye Başkan adayı Lokman Özden toplantıya katılan vatandaşlara konuşma yaptı.


Başkan Adayı Lokman Özden yaptığı konuşmada ” Daha önce çıraklığını yaptığımız Belediye Başkanlığında başarılı çalışmalar sayesinde halkımızın desteğini alarak Kalfalığa geldik. 5 yılda da yaptığımız başarılı çalışmalar sayesinde sizlerden Ustalık için destek istiyorum. Çubuk halkına hizmet için aday oldum. Çubuk"ta hizmet için bizlere sahip çıkın. Çubuk"a hizmet için gecemizi gündüzümüze katacağımızın buradan sözünü veriyorum. Genel merkeze gittiğimizde Genel Başkanlarımızın da olduğu bir ortamda Başbakanım bana aynen şöyle hitap etti. Lokman seni Çubuk"a hizmet için gönderiyorum bizlerin yüzünü kara çıkartma dedi”.


Benim ilçe halkıma güvenim sonsuz diyen Özden, Gökçek benim ağabeyimdir, onunla iyi diyaloglarımız var. Hizmet istemeyi bilirsek, ikili ilişkileri iyi kurarsak, alınması gereken hizmetin on katını hatta yirmi katını almak hiç zor değil dedi. Büyükşehirin yapacağı hizmetleri anlatan Lokman Özden, bu hizmetleri Çubuk Belediyesi'nin imkanları ile yapmak zordur imkansızdır. Çubuk ilçesi Türkiye"de 21 ilden daha büyüktür." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum